Yves Rocher Serum Vegetal 3 okoloočna krema

Yves Rocher Serum Vegetal 3 okoloočna krema

Yves Rocher Serum Vegetal 3 okoloočna kremu sam kupila u Ušću po ceni od 1449 dinara za standardnih 15ml proizvoda. YR ima nekoliko krema za okoloočnu regiju, izabrala sam baš ovu jer mi se prema sastavu i opisu učinila najbolja, ne spada u preteške iako je namenjena nešto starijim ženama, a ne obećava samo hidrataciju već i uticaj na bore.

Šta kaže proizvođač:
Ovaj tretman za delikatno područje oko očiju, nežan i visoko učinkovit, precizno tretira područje oko očiju. Smanjuje i zaglađuje bore, smanjuje otečene kesice ispod očiju. Zahvaljujući nežnoj, bisernoj strukturi, trenutno osvetljava područje oko očiju. Plus: Posebno formulisana nežna tekstura koja je blaga prema delikatnom području oko očiju. Dermatološki i oftalmološki testirano. Žene koje su koristile SÉRUM VÉGÉTAL 3 Bore & Blistavost kremu za područje oko očiju kažu:
91% smanjena dubina bora  
83% svetliji podočnjaci
82% smanjene kesice ispod očiju
71%* mlađi izgled
TAJNA OLIGOSAHARIDA JABUKE
S godinama, međusobno prijanjanje ćelija postaje slabije, a koža gubi celovitost. Nastaju bore i ten gubi prirodni sjaj. Istraživači Cosmétique Végétale® Yves Rocher stvorili su koncentrisan i moćan ekstrakt protiv bora, ekstrakt pektina, iz samog srca jabuke koje je izuzetno bogato hranljivim sastojcima. Ovaj ekskluzivni sastojak Yves Rochera delotvorno se bori protiv bora i gubitka blistavosti tena. Vaša koža je rekonstruisana, bore su izravnane, zaglađene i vaše lice ponovno blista prirodnom lepotom. Tajna formule: vodica različka, olihosaharidi jabuke, organski gel aloe vere, ekstrakt divljeg kestena iz Indije, ekstrakt kafe, mangiferin, organsko ulje susama, sojino ulje.

Šta kažem ja:
Koristim ovu kremu nešto više od mesec dana i svakako je prijatna. Ne iritira ni najmanje, ne peče čak ni kad uđe u oči. Srednje je gustine, nije vodenasta, ali nije ni mnogo gusta, a boja joj je najsvetlija boja kajsije. Lako se maže, a moja presuva okoloočna regija je upije jako brzo. Uveče sam povremeno stavljala i drugi sloj nakon nekog vremena, a danju sam preko stavljala korektor. Da li je imala bilo kakav uticaj na moje borice? Ne, baš nikakav, potpuno su iste kao što su bile. Da li sam imala utisak da fino hidrira? Ne, imala sam utisak da je skroz svejedno mažem li ovu kremu ili ne, koža je izgledala podjednako suva. Očekujem da ako uveče namažem kremu ujutro koža izgleda makar malo bolje nego što izgleda kad ne namažem ništa, a ova krema taj uslov nije ispunila te je sigurno neću ponovo kupiti. Trebalo bi da posvetljava podočnjake i smanjuje kesice ispod očiju, ali to nisam mogla da proverim pošto sa tim i inače nemam problema. Ne znam zapravo kome bih je uopšte preporučila. Za sasvim mlade devojke nije jer bi mogla biti preteška, bolje je koristiti onaj vlažnjikavi tip krema, a opet, za nešto starije ne znam koliko bi bila s obzirom da na bore nema uticaj. Moguće da bi odgovarala ženama koje imaju problema sa naduvenošću u toj regiji kao i podočnjacima.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

13647529880917_2.jpg
13647530187635_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar