Broj članaka u arhivi za Januar 2013: 4

Lepota & Zdravlje

 • 22.01.2013

  Garnier Pure active ExfoBrusher gel za umivanje

  Garnier Pure active ExfoBrusher gela za umivanje se pokazao kao jako dobar proizvod u borbi protiv masne kože. Sasvim slučajno sam otkrila da pomaže i pri izbjeljivanju crvenih flekica (jer sam baš tada odradila "operaciju" na ničim izazvanu bubuljicu). Kada sam ga počela koristiti primijetila sam da flekica brzo nestaje. Ništa drugo nisam koristila pa je moj zaključak bio da je ovaj gel pomogao.

 • 19.01.2013

  Anoreksija

  Ljudi sa anoreksijom imaju pogrešno viđenje svog tela te i ako su jako mršavi misle da su gojazni što dovodi do poremećaja u ishrani i ozbiljnog gubitka telesne težine. Često namerno povraćaju posle jela, preterano vežbaju, primenjuju opasne dijete. Obično se javlja kod devojaka adolescenata.

 • 11.01.2013

  Korisna kozmetika po povoljnim cenama

  Shenemil je domaća firma, iz Niša su, i proizvode nekoliko prirodnih, jeftinih proizvoda. Ja ih kupujem u lokalnoj radnji sa zdravom hranom, a videla sam ih na dosta mesta, nije da ih je teško pronaći. Glina gel protiv peruti  kod mene košta 320 dinara, maska od gline za lice je isto nešto oko 300, možda i malo manje, a tu je negde i cena ulja za nokte i zanoktice.

 • 05.01.2013

  Čime se sve (ne)umivamo

  Umivanje je dnevna rutina koju obavljamo ne razmišljajući mnogo o tome. Uhvatimo se svog gela, sapuna, pjene i odradimo posao. Koliko je važno umivanje pravilnim sredstima koja odgovaraju našem tipu kože mislim da smo svi svjesni. Ono što je interesantno nekada nismo ni sigurni koji tip kože imamo, a još manje šta nam odgovara za umivanje.