Garnier Pure active ExfoBrusher gel za umivanje

Garnier Pure active ExfoBrusher gel za umivanje

Garnier Pure active ExfoBrusher gela za umivanje se pokazao kao jako dobar proizvod u borbi protiv masne kože. Sasvim slučajno sam otkrila da pomaže i pri izbjeljivanju crvenih flekica (jer sam baš tada odradila "operaciju" na ničim izazvanu bubuljicu). Kada sam ga počela koristiti primijetila sam da flekica brzo nestaje. Ništa drugo nisam koristila pa je moj zaključak bio da je ovaj gel pomogao.

Ovaj gel je iz linije Garnier Pure active koja je namijenjena koži sklonoj aknama. Četkica iako izgleda grubo jako je mekana, izrađena je od gume. Sadrži 2% salicilnu kiselinu koja drži pore otvorenima, te biljne sastojke koji regulišu proizvodnju sebuma. Samo da napomenem da je nekima, ne samo ovaj gel, već čitava linija, dosta agresivna, pa zato oprezno! Međutim meni je sasvim dobra. Nije mi izazvao nikakve iritacije.

Kako se meni dopao?
Na prvu, oduševljena sam četkicom, nježna je i zamislite osjećaj umivanja/ribanja. Svi sa masnom kožom znaju nekada pretjerati sa trljanjem i isušivanjem kože, ali ovim gelom zapravo nam je dopušteno da "ribamo" kožu. Ostavlja utisak čiste kože, ali ne isušuje uopšte i dok se umivam imam osjećaj da hladi. Naravno krema dolazi nakon umivanja i smatram da ovaj gel odlično pripremi lice za hidratantne i njegujuće kreme. Za sada ovaj gel dobija sve pohvale od mene.

                                                                                                                 Vaša Vanja Subotić

Be Yourself by Vanja Subotić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar