Broj članaka u arhivi za Mart 2014: 7

Šminka & Frizura

 • 31.03.2014

  Morgan Taylor lak za nokte

  Morgan Taylor New York State of Mind (50061) deo je stalne postavke Morgan Taylor lakova i jedna od njihovih najpopularnijih boja. Takođe je i jedan od najoriginalnijih lakova koje sam igde videla.

 • 28.03.2014

  Baza za senke najbitnija kod spuštenih kapaka

  Spušteni kapci su samo jedna od karakteristika očiju i jedan od faktora koji utiče na to kako bi trebalo da šminkamo oči. Dakle, trikovi koje ja primenjujem ne moraju nužno odgovarati i drugim osobama sa spuštenim kapcima, jedini pravi savet zapravo bi bio da pažljivo posmatrate svoje oči i slobodno eksperimentišete sa šminkom sve dok ne utvrdite šta vam stoji. Ipak, napisaću šta primenjujem kako bih izvukla najbolje od svojih spuštenih kapaka. Većina vas sa spuštenim kapcima već zna ove stvari, ali sigurno da ima i onih vrlo mladih i neupućenih ili onih koje šminka ranije nije toliko interesovala, a mnogi koji pokušavaju da šminkaju druge nađu se u nebranom grožđu pred ženom sa spuštenim kapcima ako sami nemaju takve.

 • 17.03.2014

  Lokne su ponovo u modi

  Ukoliko ste pristalica duge kose onda vaša frizura ove sezone treba da bude lepršava, u loknama svih oblika. Vraća se beach look! Ravna duga kosa ove sezone je definitivno out, poručuju frizeri.

 • 12.03.2014

  Sajam primenjene kozmetike 15. i 16. marta u Beogradu

  Sajam  primenjene  kozmetike “SVET LEPOTE” zakazan za 15-16 mart, zamišljen je kao događaj koji će napraviti renesansu kozmetike u Srbiji i postaviti nove standarde identične onim koji važe na vodećim evropskim i svetskim manifestacijama . Za uspešnu realizaciju postavljenih ciljeva i zadatih standarda, za mesto održavanja prvog kongresa i sajma kozmetike, odabrana  je KOMBANK Arena  u Beogradu, kao mesto koje je sinonim za krunisanje uspešnih rezultata i ideja.

 • 12.03.2014

  Kako naneti puder

  Nanošenje pudera je možda i najbitniji deo šminkanja. Zato sam rešila da napišem po koracima kako se nanosi pudera, a možete pogledati i moj video, možda će vam biti jasnije.

 • 11.03.2014

  Frizura za 5 minuta: Kruna od pletenice

  Jedna od frizura koju možete napraviti za 5 minuta je i kruna od pletenice. Jako se lako pravi i ne morate biti specijalno spretne, a fina je i za one kojima rep smeta, jer ne prave pritisak na teme glave.

 • 04.03.2014

  Face art: Halloween maska

  Ova maska je bila inspirisana kulturom zapadnih zemalja, njihovim proslavljanjem Halloween-a, ali isto tako sam zelela da vam pokazem "cake" u pravljenju iste. Na žalost nisam snimila tutorial povodom njenog nastanka i mogu samo da vas uputim u najzanimljiviji deo na samoj masci, a to su posekotine. Mnogi od vas su me pitali kako je to odrađeno. Zato sam želela da o tome pišem ovde. Cela maska je jednostavna, ali sa tim delom (posekotinama) izgleda vrlo upečatljivo.