Morgan Taylor lak za nokte

Morgan Taylor New York State of Mind je jedan je od dva Morgan Taylor laka koja su mi odmah privukla pažnju, no koje nisam mogla odmah da nabavim jer ih na sajmu kada su prvi put predstavljeni kod nas nije bilo, a kasnije su mi stalno izmicali.

Poput drugih Morgan Taylor lakova ni ovaj ne sadrži formalin, dibutilftalat i toluen i nije testiran na životinjama. Bočice su od 15 ml i koštaju 864 dinara. O novinama se možete informisati na Morgan Taylor Srbija stranici, a lakove možete nabaviti kod uvoznika GP Contour u Novom Sadu i Beogradu.

Morgan Taylor New York State of Mind (50061) deo je stalne postavke Morgan Taylor lakova i jedna od njihovih najpopularnijih boja. Takođe je i jedan od najoriginalnijih lakova koje sam igde videla, mada vidim neke sličnosti sa p2 Sand Effect Classy i Butter London The Black Knight (oba nedostupa kod nas). U prozračnoj crnoj bazi se nalazi mnoštvo ciklama, plavih, holo i zlatnih šljokica. Pošto šljokica ima toliko mnogo, a baza je prozračna ja sam morala da nanesem tri sloja laka za punu pokrivenost. Mislim da bi bolje bilo da sam namazala samo jedan sloj preko crnog laka. Sigurno ne bi izgubio na lepoti i svetlucavosti. Sva njegova blistavost dolazi do izražaja kada se nanese nadlak, ali spremite se da svakog dana nanosite po sloj nadlaka za taj staklasti izgled. Ja bih rekla da vredi jer ovaj kosmički izgled, nakit na noktima treba da bude viđen u svoj svojoj lepoti.

Nanošenje ovog laka je nešto teže zbog količine šljokica i osećaj je više kao da nanosite teksturisani nego običan lak. Tako ga i možete tretirati jer je baš rapav i guta nadlak kao lud (još jedan razlog zašto bih predložila da se nosi samo u jednom sloju preko crnog laka). Kao što rekoh, tri tanka sloja su mi bila potrebna za punu pokrivenost. Suši se brzo, što je još jedna zajedniča osobina svih Morgan Taylor lakova koje sam do sada isprobala. Treba voditi računa da šljoke ne vire sa slobodne ivice nokta. Uz moju sada standardnu kombinaciju koju čine Stick With It baza i Need For Speed nadlak (tri sloja) stajao mi je četiri dana bez bele crte i ispucale površine.

Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Na prve četiri slike imam tri tanka sloja laka, a na preostalim slikama imam i dva sloja Need For Speed nadlaka.

Cajkine kandže i sve njihove boje

Galerija

13963338998533_morgan_taylor_new_york_state_of_mind_2.jpg
13963339134427_morgan_taylor_new_york_state_of_mind_5.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar