Šminka & Frizura

 • 21.07.2014

  Kako da nacrtate obrve - korak po korak

  Evo kako možete nacrtati svoje obrve korak po korak. Tutorijal je kratak i veoma lak.

 • 01.07.2014

  Šta nosim na letovanje od kozmetike

  Sledeće nedelje idem na letovanje, ali već sam krenula da se polako spremam. Uvek tako radim jer na taj način imam vremena da dopunim gomilom praktičnih sitnica koje je lako smetnuti sa uma u brzini.

 • 29.06.2014

  Šminka za svečane prilike

  Korišćeni proizvodi:
  Bourjois healthy mix tečni puder
  Maybelline the eye eraser korektor
  NYX korektor full coverage
  Urban Decay primer potion baza za senke
  Maybelline dream mat puder u kamenu

 • 19.06.2014

  Frizure koje su u trendu ovog leta

  Predstavljamo vam letnju kolekciju frizura by Kiki & Chy co., tim koji čine Senad Dolovac i Kristina Kiki, članovi Global Hair Power tima i edukatori UltraSun company.

 • 11.05.2014

  Hair&Beauty 2014

  Frizeri Senad Dolovac i Kristina Kiki, koji zajedno rade u timu Global Hair Power, su se vratili sa nedavno završenog sajma Hait&Beauty u Frankfurtu. Ovo je jedan od najvećih evropskih i svedskih događaja kada je frizura u pitanju, na kom nastupaju najpoznatiji brendovi i imena iz sveta frizura, a na kojima se predstavljaju najnovije tehnike i trendovi. Kiki i Senad su podelili sa nama svoje utiske. U razgovoru smo saznali šta će sve biti u trendu kada je muška i ženska frizura u pitanju, u narednom periodu.

 • 06.05.2014

  Black

  Evo jednog predloga šminke za one koje vole da uokvire oči crnom bojom.

 • 19.04.2014

  Šminka za maturko veče

  Evo predloga šminke za maturko veče. Svakako možete se ovako našminkati i za mnoge druge prilike.

 • 13.04.2014

  Šminkanje: Beyonce - Haunted tutorijal

  Svi ste videli šminku koju je Beyonce imala u spotu Haunted. Meni je ova šminka upala u oko zato što je baš moćna, pa sam rešila da napravim tutorial na ovu temu.

 • 01.04.2014

  Šminka za početnike: Konturiranje lica

  Od kada sam otkrila čari konturiranja, ovaj deo u šminkanju retko kad preskočim. Lice mi je prilično "ravno", sem mog "grčko-profilnog" nosa koji štrči, tako da volim da svom licu dam malo dimenzije i da pomoću četkice učinim da moje jagodice izgledaju istaknutije...

 • 31.03.2014

  Morgan Taylor lak za nokte

  Morgan Taylor New York State of Mind (50061) deo je stalne postavke Morgan Taylor lakova i jedna od njihovih najpopularnijih boja. Takođe je i jedan od najoriginalnijih lakova koje sam igde videla.

 • 28.03.2014

  Baza za senke najbitnija kod spuštenih kapaka

  Spušteni kapci su samo jedna od karakteristika očiju i jedan od faktora koji utiče na to kako bi trebalo da šminkamo oči. Dakle, trikovi koje ja primenjujem ne moraju nužno odgovarati i drugim osobama sa spuštenim kapcima, jedini pravi savet zapravo bi bio da pažljivo posmatrate svoje oči i slobodno eksperimentišete sa šminkom sve dok ne utvrdite šta vam stoji. Ipak, napisaću šta primenjujem kako bih izvukla najbolje od svojih spuštenih kapaka. Većina vas sa spuštenim kapcima već zna ove stvari, ali sigurno da ima i onih vrlo mladih i neupućenih ili onih koje šminka ranije nije toliko interesovala, a mnogi koji pokušavaju da šminkaju druge nađu se u nebranom grožđu pred ženom sa spuštenim kapcima ako sami nemaju takve.

 • 17.03.2014

  Lokne su ponovo u modi

  Ukoliko ste pristalica duge kose onda vaša frizura ove sezone treba da bude lepršava, u loknama svih oblika. Vraća se beach look! Ravna duga kosa ove sezone je definitivno out, poručuju frizeri.