Dizajneri

 • 15.03.2012

  Hera-Outfit kolekcija za nastupajuće prolećne dane

  I u ovoj kolekciji kao i u prethodnim je stavljen akcenat na kvalitetne materijale i kvalitetnu izradu. Ako dodamo još da je i kroj unikatan, ovo definitivno čini da Hera-Outfit odskoči u moru ponude koja se nudi na tržištu!

 • 13.03.2012

  Prolećni dani u plavim tonovima

  Dočekajmo spremne najnežnije sunčane dane u plavim nijansama. Da li će nam inspiracija biti vedro prolećno nebo, ili boja irisa, ili smela kombinacija sada aktuelnih boja: braon, plave i petrolej, same odlučite. Ne smemo da zaboravimo ni čipku!

 • 07.03.2012

  Zorana Stojanović: Unapređivanje estetskih vrednosti

  Zorana Stojanović je diplomirani kostimograf. Završila je Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Na 30-oj Beogradskoj nedelji mode (Belgrade Fashion Week) je predstavila svoju kolekciju "VAL".

 • 01.03.2012

  U susret proleću

  Pored prirodnih boja i prirodnih materijala, po neka kap kiše podsetiće nas samo da smo i mi deo prirode. Uživajmo u toplini nagoveštaja proleća. Na ovim modelima su naglašene nijanse od bež, preko oker do braon koje su sada jako aktuelne. 

 • 28.02.2012

  Modni studio "Kjara"

  Poznati smo po originalnom i unikatnom dizajnu: nakita, suknji, torbi, šešira, cipela, ešarpi i još mnogo toga. Ukoliko ipak ne nađete nešto za sebe, uvek postoji mogućnost izrade po narudžbini.

 • 21.02.2012

  Sandra Lalović: Romantic Iron Lady

  Sandra Lalović je dizajnerka, koja je svoje obrazovanje stekla u Milanu. Posle par godina rada u ovom gradu, vratila se u Srbiju i započela svoju „Sandra Lalović“ kolekciju. Samo za Modni Vrisak, o inspiraciji, stilu, fashion week-u.

 • 04.02.2012

  Novi modeli iz kolekcije Hera-Outfit

  Dijana Slavković i Zorica Surla su nas obradovale u ove hladne i snežne dane novom kolekcijom. Svaki komad je izrađen u jednom ili dva primerka tako da devojka koja kupi nešto iz kolekcije može da bude sigurna da neće sresti nekoga sa istim outfitom!

 • 09.12.2011

  Snežana Nikolić : Za dame sa stavom

  Svaka ideja se dva puta realizuje. Prvi put je vizuelna realizacija gde crtež prelazi sve faze izrade, vizuelno. Kada se taj proces završi, tačno znam svaki detalj na tom komadu i način na koji će se ideja materijalizovati. Naravno, potrebno je znanje svih tehnika izrade. Posle ovoga kreće izrada koja ima svoj tok. Hoću da kažem da je put jako naporan i dug i bez ljubavi prema ovom poslu bilo bi teško prelaziti ga svaki put. Posvećenost celog tima vodi nas do cilja, a to je kvalitetan i jedinstven proizvod.

 • 09.12.2011

  Crno-beli svet Marijane Mateus

  U prelepom ambijentu pozorišta na Terazijama, Marijana Mateus predstvila je svoju novu kolekciju za zimu 2011/2012. pod nazivom “Crno beli svet”. Kao i do sada, Marijanini modeli odišu ženstvenošću i senzualnošću, ali ih sada prate mirnije boje poput crne, bele, sive i srebrne. Raskošne koktel i elegantne dugačke haljine izrađene su od najfinijih materijala, a pre svega od svile, čipke, vune i buklea.

 • 09.12.2011

  Edina Hadžić : Jutro otvara 101 vrata

  Kada mislim na sutra ne vidim milione odjevnih predmeta sa mojim potpisom na svakom ćošku, već zadovoljne klijente koje žele da nose nešto zaista posebno namijenjeno samo za njih.

 • 09.12.2011

  Nevena Kragić : Ja se ne razumem u modu pa zato pravim svoju

  Nikada forsirana, nikada pouzdana kao ista od početka do kraja. Još na fakultetu dobila nadimak "arhitekta u modi". Recimo da je arhitektura. Najbolje se snalazim u materijalima koji trpe konstrukciju, 3D formu, arhitektonski pristup. Često muzika. Ne umem da verbalizujem to mentalno stanje upijanja muzike i prevođenja u materijalno opipljivo. Ponekad mislim da i ne postoji inspiracija kao jasno definisana, vec se samo igram. Drsko odbijam da tu svoju profesiju nazovem...profesijom, vec je doživljavam kao igru. Jedino što čiča Glišu crtam malo veštije.

 • 09.12.2011

  Nataša Šarić : Želela sam da postanem kosmonaut

  Nataša Šarić: Jurij bi verovatno odustao od profesije kada bi poneo ono što sam tada kreirala. Sve je bilo i suviše  komplikovano za obući,sa mnogo kopč i, šrafova, federa, metala, ne funkcionalno (u tom periodu i nisam baš razmisljala o primenjivosti istih. U stvari verovatno bi se svi ti modeli mogli nositi u nekom filmu u kome bi Jurij glumio.