Članci od autora: Nataša Ćulibrk

 • 10.06.2013

  Fotografije Jovane Rikalo

  Jovana je devojka koja je zaljubljena u fotografiju. Fotoaparat je njena najveća ljubav, druže se i provode vreme zajedno. Obostrana ljubav koja raste iz dana u dan.

 • 22.02.2013

  Philip Lim na njujorškoj nedelji mode

  Modna elita se već preselila u London, tako da im nećemo smetati, samo neka lepo zasedaju. Mi ćemo baciti oko na završen New York fashion week, Fall 2013 i pogledati nešto novo i zanimljivo. U pitanju su modeli Philip Lim - inspiracija street style.

 • 29.12.2012

  U novu godinu po meri srca

  Ovi dani su kada sabiramo, oduzimamo, množimo, delimo, a kažu da se jedino Ljubav množi i kada se deli! Da krenemo, brzo ćemo, obećavam!

 • 12.10.2012

  Fotografije sa venčanja by Bojan Hohnjec

  Kako je dan venčanja izuzetno važan, detalji su neizbežni! Torte, konfete, burme,  buketi, pa nikada kraja! Evo kako venčanja sa svim tim detaljima izgledaju kroz objektiv Bojana Hohnjeca. Uživajte u Bojanovim sjajnim kadrovima! 

 • 07.10.2012

  NF šeširi by Nataša Filipović

  Na modni red je došla jedna divna ušuškana novosadska radnja. Odiše toplinom i jednostavnošću. U njoj se mogu videti sjajni unikati. Čim zakoračite u prosotor, postajete začarani. Vraćate se u neko prošlo vreme, vama omiljenu epohu,  ili se pak zamišljate sa tim novim šeširima i kapicama u predstojećoj zimi. A, opet na trenutak se samo okrenete i na drugoj strani radnje, sasvim drugo godišnje doba. Izbor je na vama. Sjajna vlasnica je Nataša Filipović i otkriva nam nekoliko detalja o njenom stvaralaštvu!

 • 01.07.2012

  Mihail Dudaš: Reprezentativac Srbije u atletici

  Kako je ovo leto u znaku sporta, a ono najslađe tek dolazi, tako svi iščekujemo da počne, Olimpijada u Londonu!

  Danas zavirujemo i švrljamo u atletske vode! Predstavljamo vam reprezentativca Srbije u atletici, desetobojca, Mihaila Dudaša.

 • 25.06.2012

  Ivana & Katerina: Kupaći kostimi

  Leto je došlo! Svi već polako razmišljamo o odmoru i nekoj novoj destinaciji, na koju plažu ćemo se preseliti, leškariti ispod suncobrana i naručiti osveženje! Ono što nam je najpotrebnije i u čemu najviše provodimo vreme na moru jeste, bikini! Podeliću sa vama nešto novo, što će uskoro, nadam se, doći i u Srbiju.

 • 27.05.2012

  Najbolji predlog za maturu

  U moru predloga sta obući za tako bitan dan, složiće se devojke, u tom trenutku ne postoji bitniji, nego je baš taj najbitniji, zato što je kraj jednog školskog perioda, bilo da je to mala matura ili velika. Ne zaboravite najvažnije je da budete svoje.

 • 29.04.2012

  Viva Vox: Hor koji čini čuda glasovima

  Znamo ih sa nedavnog zatvaranja Evropskog prvenstva u rukometu, koje je održano u Beogradu. Malo je reći da su oduševili sve prisutne u Areni, kada su nastupili sa pesmom "Ameno". Sada ćemo malo bolje upoznati tu neverovatnu i sjajnu ekipu, kako je počela sa svojim radom.   

 • 23.04.2012

  Mihano Momosa: (O)živite svoj san

  Danas vam predstavljamo talentovanog i mladog dizajnera Mihaila Anušića iz Novog Sada, čija se neverovatna kreativnost i velika modna bajka krije iza imena Mihano Momosa.

 • 26.03.2012

  Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović

  Danas modno štivo, menjamo književnim, za promenu. Brzo ćemo se vratiti na već, dobro, staro, poznato (trendovsko), obećavam! Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović!

  Rođena u Beogradu, gde je i diplomirala na Pravnom fakultetu, a mladalačke dane provela baveći se muzikom i manekenstvom, putujući svetom za ostvarenjem svojih profesionalnih želja i snova. Najviše od svega tragala je za Ljubavlju i samom sobom.

 • 14.03.2012

  Fashion week pompa

  Pompa oko Fashion Week-a je prošla! Svi važni modni gradovi su se izređali ( Milano, New York, Paris, London) i sada samo prašina da se slegne. Znate sva ona šuškanja, ko je sedeo u prvom redu, a ko nije, kome je pripao drugi, treći red ili neko levo manje bitno mesto...

 • 12.03.2012

  Verica Rakočević: Budite apsolutni vlasnici svojih života

  Naša poznata kreatorka, Verica Rakočević, samo za Modni Vrisak je odgovorila na pitanja, pored svih trenutnih obaveza i pripremanja nove revije inspirisane likom Lu Andreas Salome,  koja će se održati  23.3.2012. u Beogradu, kada takodje izlazi i knjiga inspirisana njenim životom i stvaralaštvom!

 • 05.03.2012

  Da li proslavljate 8. mart?

  Drage dame, želimo vam srećan 8. mart i da lepo provedete dan, a od nas za vas malo cveća da uživate u njemu!

 • 05.03.2012

  Vozovi kao inspiracija

  Jovana danas inspirisana vozovima, možda planira neki put, videćemo, pitaćemo je šta smera!? Stala je na prugu, u svojim divnim MISS SIXTY čizmicama, zamislila želju i pokazala novu kombinaciju! I satić je tu, sakriven u lančiću, čisto da je podseti na vreme polaska...

 • 04.03.2012

  Cvetni print

  Za sve one ljubitelje cveća, cvetni print se provlači i ovog proleća. Ništa ne brinite! Možete ako želite celi da budete u cvetnom dezenu, što bi rekli, od glave do pete!