Uređenje doma

 • 17.12.2014

  Originalne stvari za kuću od prirodnih materijala - Triput meri

  U doba masovne proizvodnje, predmeti izrađeni rukom odišu toplinom i imaju posebnu draž stvarajući osećaj da je nešto pravljeno upravo za VAS. Kada su stvari za kuću u pitanju nekako nam je još bitnija ova činjenica! Takođe, ako kupujete poklon bitno je da svojom jedinstvenošću i kvalitetom oduševi onog kome je namenjen. U čarobnoj radionici TRIPUT MERI možete naći baš takve stvari!

 • 08.12.2014

  Plakari po meri – idealno rešenje za Vaš dom

  Uređenje stambenih objekata zahteva prvenstveno dobru organizaciju. Među najsavršenijim, najpraktičnijim i trajnim načinom da uštedite prostor a pri tom dobijete dovoljno mesta za odlaganje kompletne garderobe i drugih stvari smatra se ugradnja plakara po meri. Ukoliko svemu tome dodamo i najrazličitije dimenzije, dezene i boje plakara, ovo slobodno možemo smatrati veoma isplativom investicijom o kojoj i te kako treba razmišljati naročito ukoliko ste se tek uselili u novu kuću ili stan. Svaka Vaša želja i potrebe prostora biće ispunjeni naročito ako svemu tome dodamo i stručnu pomoć vrhunskih stolara.

 • 05.12.2014

  Novogodišnje ukrašavanje: Naravite sami pahulje

  Kako sami da napravite 3D pahulje i ukrasite svoj dom pred novogodišnje praznike!

 • 01.12.2014

  TVOJA idealna ŠOLJA!

  TVOJA ŠOLJA nastala je pre tri godine iz želje da trend, koji se pojavio u svetu, dođe i kod nas. To su šoljice sa različitim, ručno ispisanim, porukama koje nam znače, citati, misli, izjave ljubavi, nešto što će ulepšati dan. Natpis na šoljici možete i sami da izaberete!

 • 27.11.2014

  NinArt: Neka ovi radovi protkani emocijama postanu deo i Vašeg života

  Iza imena NinArt stoji bračni par koji je na jedinstven način ujedinio svoje umetničko-kreativno farbarsko i zanatsko umeće! NinArt se bavi proizvodnjom i prodajom unikatnih ručnih radova, baziran na izradi tabli za pisanje kredom koji su raznih oblika. U ponudi su i mnogi drugi proizvodi, kao što su ofingeri, poruke za vrata, okviri i razni ukrasi od drveta.

 • 25.11.2014

  Najidealniji izbor je uvek kuhinja po meri

  Moderne kuhinje pored dobro isplaniranog rasporeda krase i kvalitetni materijali koji se koriste pri izradi kao i svi dodatni elementi koji Vam olakšavaju rad u njima. Jedinstveni izgled kuhinjskih elemenata i zapravo cele kuhinje idealan za sve prostore ne postoji. Nekome će biti idealna sićušna čajna kuhinjica koja će zadovoljiti sve potrebe domaćinstva, dok će pojedinci poželeti da se u ovom prostoru osećaju kraljevski i poželeti ogroman prostor sa mnoštvom elemenata, kuhinjskih uređaja i detalja. Zaključak je da je sve potpuno individualno, pa iz toga i proizilazi ogromna potražnja za kuhinjama po meri.

 • 03.11.2014

  Sove&Confetti dekoracija

  Sove&Confetti je koncept lepote dekora koji je postojao i mnogo pre nego sto je zvanično dobio simpatično ime i dve stranice na Facebook-u. Nastao nakon dugog niza neformalnih, ali entuzijastičnih ukrašavanja proslava, rođendana i svadbi, svojoj najbližoj okolini.

 • 30.10.2014

  Kako da održavate kuhinjske elemente od medijapana

  Ako su vam kuhinjski elementi izrađeni od medijapana sigurno ste imali problema sa čišćenjem. Kako da izvučete visoki sjaj, a da ne oštetite  materijal. Evo par saveta!

 • 20.10.2014

  Cveće za terase, briga i čuvanje

  Koliko uređenje terase može da bude značajno govore podaci o raznim takmičenjima i izborima najlepših i najsređenijih bašti i terasa. Prema tome cveće za terase u ovoj priči ima veoma važnu ulogu. Kada je u pitanju cveće za terase izbor je veoma veliki, samo je stvar ukusa i vremena bitna kada je odabir onoga šta želite da gajite. Ipak neprikosnovene su muškatle i uvek ih je lako prepoznati i najviše ih možemo videti. Kako preko naših baka, tako i od majki nasleđujemo po nekoliko saksija sa ovom višegodišnjom i lepom za oko biljkom.

 • 08.09.2014

  Pretvorite stari sto u nov komad nameštaja

  Danas ćemo vam pokazati kako starim komadima namještaja možete bez puno ulaganja podariti potpuno nov i svjež izgled!

 • 22.08.2014

  Re:art:concept: Ulepšajte svoj dom predmetima od porcelana

  Re:art:concept je mali beogradski atelje gde nastaju raznovrsne stvari od porcelana. Sve što izađe iz Re:art ateljea je ručno izrađeno od početka do kraja, odnosno od ideje i dizajna, preko izrade do pakovanja i distribucije.

 • 27.07.2014

  DIY: Srce lampa

  Evo ideje kako možete sami da napravite zidnu lampu. Tina je izabrala oblik srca i stavila je odmah iznad kreveta. Budite kreativni i izaberite omiljeni oblik lampe!