Uređenje doma

 • 01.12.2014

  TVOJA idealna ŠOLJA!

  TVOJA ŠOLJA nastala je pre tri godine iz želje da trend, koji se pojavio u svetu, dođe i kod nas. To su šoljice sa različitim, ručno ispisanim, porukama koje nam znače, citati, misli, izjave ljubavi, nešto što će ulepšati dan. Natpis na šoljici možete i sami da izaberete!

 • 27.11.2014

  NinArt: Neka ovi radovi protkani emocijama postanu deo i Vašeg života

  Iza imena NinArt stoji bračni par koji je na jedinstven način ujedinio svoje umetničko-kreativno farbarsko i zanatsko umeće! NinArt se bavi proizvodnjom i prodajom unikatnih ručnih radova, baziran na izradi tabli za pisanje kredom koji su raznih oblika. U ponudi su i mnogi drugi proizvodi, kao što su ofingeri, poruke za vrata, okviri i razni ukrasi od drveta.

 • 25.11.2014

  Najidealniji izbor je uvek kuhinja po meri

  Moderne kuhinje pored dobro isplaniranog rasporeda krase i kvalitetni materijali koji se koriste pri izradi kao i svi dodatni elementi koji Vam olakšavaju rad u njima. Jedinstveni izgled kuhinjskih elemenata i zapravo cele kuhinje idealan za sve prostore ne postoji. Nekome će biti idealna sićušna čajna kuhinjica koja će zadovoljiti sve potrebe domaćinstva, dok će pojedinci poželeti da se u ovom prostoru osećaju kraljevski i poželeti ogroman prostor sa mnoštvom elemenata, kuhinjskih uređaja i detalja. Zaključak je da je sve potpuno individualno, pa iz toga i proizilazi ogromna potražnja za kuhinjama po meri.

 • 03.11.2014

  Sove&Confetti dekoracija

  Sove&Confetti je koncept lepote dekora koji je postojao i mnogo pre nego sto je zvanično dobio simpatično ime i dve stranice na Facebook-u. Nastao nakon dugog niza neformalnih, ali entuzijastičnih ukrašavanja proslava, rođendana i svadbi, svojoj najbližoj okolini.

 • 30.10.2014

  Kako da održavate kuhinjske elemente od medijapana

  Ako su vam kuhinjski elementi izrađeni od medijapana sigurno ste imali problema sa čišćenjem. Kako da izvučete visoki sjaj, a da ne oštetite  materijal. Evo par saveta!

 • 20.10.2014

  Cveće za terase, briga i čuvanje

  Koliko uređenje terase može da bude značajno govore podaci o raznim takmičenjima i izborima najlepših i najsređenijih bašti i terasa. Prema tome cveće za terase u ovoj priči ima veoma važnu ulogu. Kada je u pitanju cveće za terase izbor je veoma veliki, samo je stvar ukusa i vremena bitna kada je odabir onoga šta želite da gajite. Ipak neprikosnovene su muškatle i uvek ih je lako prepoznati i najviše ih možemo videti. Kako preko naših baka, tako i od majki nasleđujemo po nekoliko saksija sa ovom višegodišnjom i lepom za oko biljkom.

 • 08.09.2014

  Pretvorite stari sto u nov komad nameštaja

  Danas ćemo vam pokazati kako starim komadima namještaja možete bez puno ulaganja podariti potpuno nov i svjež izgled!

 • 22.08.2014

  Re:art:concept: Ulepšajte svoj dom predmetima od porcelana

  Re:art:concept je mali beogradski atelje gde nastaju raznovrsne stvari od porcelana. Sve što izađe iz Re:art ateljea je ručno izrađeno od početka do kraja, odnosno od ideje i dizajna, preko izrade do pakovanja i distribucije.

 • 27.07.2014

  DIY: Srce lampa

  Evo ideje kako možete sami da napravite zidnu lampu. Tina je izabrala oblik srca i stavila je odmah iznad kreveta. Budite kreativni i izaberite omiljeni oblik lampe!

 • 15.07.2014

  Saveti za dekupaž novinama

  Dekupaž je tenika kojom se mnogi bave i u glavnom ga rade salvetama. Evo par saveta ako se odlučite za dekupaž novinama!

 • 23.06.2014

  Napravite sami betonske saksije

  Betonske saksije za cvijeće smo uvijek htjele probati napraviti! Volimo tu sivu boju i grubi izgled betona, a i pravo je vrijeme za sređivanje vrta i sadnju cvijeća.

 • 01.06.2014

  Romantična dnevna soba

  Ako ste ljubitelji romantike i stila evo načina kako možete da sredite svoj dnevni boravak. Soba je prilično osvetljena i bez mnogo nameštaja tako da deluje i prostrano. Par detalja u vidu lampi, korpica i neizbežnog cveća upotpunjuju prostor i daju šarm celom enterijeru.