Poziv na učešće na A’ Design Award & Competition takmičenju

Poziv na učešće na A’ Design Award & Competition takmičenju

A’ Design Award & Competition je vodeće svetsko internacionalno takmičenje u dizajnu koje se održava svake godine. A’ Design nagrade su organizovane za sirok raspon kreativnih oblasti da bi se izdvojili najbolji dizajneri iz svih zemalja i disciplina. Prijave za takmicenje se ocenjuju od strane strucnjaka i sudi im se anonimno od strane uticajnog zirija iskusnih akademika, uglednih clanova medija i ustanovljenih profesionalaca. A’ Design Award & Competiton takmicenje obecava slavu, prestiz, publicitet i internacionalno priznanje svim osvajacima A’ Design nagrade koja se dodeljuje za proslavu nagradjenog dizajna.
c30f65378b5e3611208202a03f4b9017bbbb2a9f-t710.jpg
A’ Design nagrada je prizeljkivan i obiman pobednicki komplet za nagradjivane dizajne. A’ Design nagrada ukljucuje, ali nije ogranicena na: sertifikat za internacionalnu nadmoc u dizajnu u metalnom okviru, pozivnicu za ekskluzivno gala-vece u Italiji, online i offline izlozbu nagradjenih projekata, A2 poster nagradjenih projekata, tvrdo ukoricen godisnjak najboljih projekata, posebni 3d stampani metalni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod projekta na 20+ jezika da bi se istinski doprlo do internacionalne publike, ekskluzivni intervju sa pobednikom, pripremu i distribuciju novinskih objava, licencu za koriscenje “A’ Design Award Winner Logo” logo-a u komunikaciji, prmociju nagradjenih radova hiljadama drugih novena, pojavljivanje u medijima uz pomoc nasih novinarskih partnera, ukljucivanje u Svetsku Dizajnersku Rang Listu kao i pristup daljem reklamiranju i PR podrsci.

A’ Design Award & Competition takmicenje je osnovano da promovise i prepoznaje najbolje dizajnerske radove u svim zemljama i svim kreativnim disciplinama. Prvobitni cilj A’ Design Award & Competition takmicenja je da stvori svetsku svest i razumevanje dobre prakse i nacela u dizajnu promovisuci najbolje dizajne u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj A’ Design Awards nagrade je da natera dizajnere, kompanije i brendove sirom sveta da stvore bolje proizvode i projekte korisne za drustvo.
844a3307c0f8398e0f27cdc00fc98e37c7493e28-1-t710.jpg
A’ Design Award & Competition takmicenje ima filantropski cilj da unapredi drustvo pomerajuci u napred granice nauke, dizajna, kreativnosti i tehnologije i stvarajuci podsticaj inovatorima da dodju do boljih ideja. A’ Design Competition takmicenje ima cilj da stvori podsticaj koji ce upaliti i nagraditi kreativnost, originalne ideje i stvaranje koncepata u svim granama idustrije. “A’ Design Award  Winner” logo, dodeljivan nagradjenim dizajnerima, oznacava originalan, funkcionalan i efikasan dizajn koji svetu da postane bolje mesto.

Svake godine, projekti koji se fokusiraju na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, nagradjeni su sa A’ Design nagradom. Prijave se prihvataju godisnje do 28. februara, a rezultati se objavljuju svake godine 15. aprila. Dizajneri sirom sveta se pozivaju da ucestvuju u takmicenju, prijavom svog najboljeg rada, projekta i proizvoda. Prijave se prihvataju samo ako su dizajnirane u poslednjih 10 godina.

http://www.designaward.com

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar