Šminka & Frizura

 • 10.02.2015

  Kako vezati kiku gumicama za kosu!

  Evo kako za 5 minuta možete sami vezati kiku gumicama za kosu. Sve što vam je potrebno je par malih gumica i duga kosa! Pogledajte turorijal.

 • 09.02.2015

  Avon postao zvanični make-up partner Ane Ljubinković

  Šminka i moda su oduvek bili nerazdvojni sastojci savršenog izgleda, koje svaka žena može da kombinuje na sebi svojstven način. Od sada im u tome može pomoći novi tandem koji cine jedna od najvećih svetskih kozmetičkih kompanija, Avon, i poznata srpska modna dizajnerka Ana Ljubinković, a uz podršku Avon make-up eksperta, Nataše Maljević.

 • 03.02.2015

  Potpuna promena frizure i profesionalna šminka

  Nedavno smo izvukli u jednom od giveaway-a dobitnicu MAKE OVER-a, potpunu promenu frizure i profesionalnu šminku. Profesinalni frizeri i sitilisti Senad  Dolovac i Kristina Ranić i profesionalna šminkerka Marija Radovanović su u svom studiu ugostili dobitnicu, Ljiljanu Isaković, a naša ekipa je propratila ceo postupak promene.

 • 03.02.2015

  Testirali smo OFRA šminku

  OFRA Cosmetics je američki brend i proizvođač sa Floride. Segment proizvoda podrazumeva kozmetičke preparate u vidu- Skin care linije za kućnu upotrebu, Professional Skin care za profesionalnu upotrebu, a treća linija podrazumeva dekorativu, odnosno drugim rečima OFRA Make up PRO.

 • 25.01.2015

  Glam Makeup Tutorijal

  Evo novog makeup tutorijala na temu Glam.

 • 21.01.2015

  Načini kojima možemo obnoviti oštećenu kosu

  Kosa je nešto što svaku ženu čini lepšom, i bez obzira na sve ostalo što se posebno ističe. Ukoliko kosi posvećujemo malo vremena, a kozmetici i ostalim stvarima više, sveukupan izgled i neće biti baš najbolji. Za stanje svoje kose snosimo odgovornost i same se nosimo sa krivicom kada ona postane oštećena, suva i proređena. Verujem da svaka od nas ima na umu negativne posledice svega onoga što nanese na kosu.

 • 16.01.2015

  Trendovi u šminkanju za 2015.

  U svetu, a sada već i kod nas je IN koristiti nove tehnike šminkanja – olovka i akvarel, koje su plasirali ruski šminkeri. Ove tehnike su pre svega vezane za šminkanje očiju. Olovkom i akvarelom se pojačava intenzitet senki, više nego bazom za senke.

  Ono što je zaživelo u 2014. godini, a nadam se da neće biti i u 2015. je preterano iscrtavanje obrva, preterivanje u podebljavanju i u boji kojom se iscrtavaju. Jako ružno izgleda kada nisu usklađene ni sa oblikom lica, ni sa nijansom prirodne boje kose.

 • 15.01.2015

  Šišanje svećom - Velaterapia

  Velaterapia je tretman koji Vam pomaže da Vaša kosa opet zasija, lakše se rasčešljava, da se rešite  ispucale (procvetale) kose po celoj dužini, da bude mnogo mekša, lakša za održavanje i nesmetano raste.

 • 08.12.2014

  Korektori za neutralizaciju nesavršenosti na licu

  MAX FACTOR je izbacio čitavu linija neutralizatora/korektora koja će vam pomoći da to jako lako i jednostavno uradite. A ja ću vam demonstrirati za šta i gde koju nijansu možete koristiti. U pitanju su CC (colour corrector) korektori, koji stižu u ovom divnom, praktičnom i jako slatkom pakovanju.  Linija sadrži 5 korektora/neutralizatora i 1 hajlajter/sjaj. Cena jednog CC stika jeste 1360 RSD.

 • 05.12.2014

  Eksperimentišite sa kontrastima farbanjem u ombre stilu

  Trenutno vlada prava pomama za različitim stilovima farbanja i nijasama, naročito zbog povratka duge kose "na scenu"! Ovo je idealna prilika da eksperimentišete sa kontrastima farbanjem u "ombre" stilu ili mozda da isprobate neku pastelnu, ili vrlo svetlu boju za kosu!

 • 24.11.2014

  Tutorijal: Šminka u stilu 60-ih

  Evo primera kako možete da se našminkate u stilu 60-ih godina.

 • 03.11.2014

  Kakve sve posledice donosi spavanje sa šminkom

  Verovatno se svakom od nas bar jednom desilo da uveče ode u krevet, a da šminku nije uklonio.Naravno nekada smo preumorni za bilo šta, a skidanje šminke je nešto što nam je u tom trenutku čak i ne pada na pamet. Sigurna sam da se naša koža neće drastično promeniti ako jednom preskočimo ovaj ritual, ali ako se to desi više puta, onda nastaje problem.