Avon postao zvanični make-up partner Ane Ljubinković

Avon postao zvanični make-up partner Ane Ljubinković

Šminka i moda su oduvek bili nerazdvojni sastojci savršenog izgleda, koje svaka žena može da kombinuje na sebi svojstven način. Od sada im u tome može pomoći novi tandem koji cine jedna od najvećih svetskih kozmetičkih kompanija, Avon, i poznata srpska modna dizajnerka Ana Ljubinković, a uz podršku Avon make-up eksperta, Nataše Maljević.
avon
Avon već decenijama postavlja trendove u svetu lepote, a kao make-up partner Ane Ljubinković želi da doprinese srpskoj modnoj sceni i radu dizajnerke koja zahvaljujući svom upečatljivom stilu beleži uspehe i na internacionalnom nivou.
 
Vedre, izražene boje odlikuju Anine kreacije, a Avon proizvodi su poznati upravo po velikom broju dostupnih nijansi, bilo da su u pitanju karmini, sjajevi za usne ili senke.

Pored toga što ce se Avon i Ana, od sada, igrati bojama u bekstejdžu i na modnoj pisti, kreativnost i maštovitost po kojima su poznati udruziće i na drugim uzbudljivim projektima sa željom da u 2015. godini zajedno postavljaju modne i beauty trendove.
ana ljubinković avon
Haljina u nijansama karmina
Dokaz da Avon i Ana Ljubinkovic predstavljaju idealni spoj imali smo prilike da vidimo kada je svečano otkrivena haljina koju je poznata dizajnerka kreirala kako bi obeležila objavljivanje saradnje. Kao inspiracija za ovu originalnu haljinu, koju bi svaka ljubiteljka mode poželela u svom ormanu, poslužile su nijanse novih Avonovih karmina iz linije Ultra Color Indulgence.

"Po mom mišljenju, detalji su nekada ključni elementi koji određuju kako će izgledati jedna kreacija u svom finalnom obliku. Kada kreiram kolekciju, bez izuzetka, planiram izgled od glave do pete. Šminka je veoma upečatljiv i inspirativan modni detalj, pa volim da joj posvećujem pažnju i igram se dok ne nađem idealnu kombinaciju uz kreaciju koju sam osmislila. Haljina koja obeležava moju saradnju sa Avonom je izuzetno ženstvenog kroja, a posebna inspiracija su bile boje - haljina je u nijansama karmina koje i sama najradije nosim” - izjavila je Ana Ljubinković tim povodom.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar