Keratinski tretman za oporavak i ispravljanje kose

Keratinski tretman za oporavak i ispravljanje kose

Šta je zapravo keratin? Keratin je osnovni protein kose koji je, u kombinaciji sa vlagom, odgovoran za jačinu, otpornost, elasticnost i pokretljivost kose. Hemijskim (farbanje, blajhanje, mini val, ...) i fizičkim (feniranje, peglanje, češljanje...) delovanjem na kosu dolazi do gubitka prirodnog keratina, stvaranje pukotina u dlaci, što kosi daje isušen, oštećen i izgled bez sjaja. Kosa gubi vitalnost i samim tim je podložna pucanju.

Keratin tretman nadomešćuje izgubljeni prirodni keratin, popunjava nastale pukotine i kosi vraća prirodni sjaj i zdrav izgled štiteći je od spoljnih faktora. Efekat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana (više od 90% kose je oporavljeno) i postojan je do 18 nedelja.
KERATIN TRETMAN
Što je kosa oštećenija efekat tretmana je bolji. Nakon tretmana nije potrebno feniranje, što vam znatno olakšava oblikovanje frizure u kućnim uslovima. Dovoljno je samo osušiti kosu!

Ovaj tretman može da se uradi u studiu  Hair Apartment Minjović, adresa: Klare Cetkin 6, 11000 Novi Beograd, telefoni: +381 64 25 00 85 3; +381 11 71 93 88 5.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar