Dizajneri

 • 08.06.2015

  Suknje by Jelena Dimitrijević

  Dizajnerka Jelena Dimitrijević nam je predstavila kroz editorijal mini kolekciju veselih suknjica. Lepršave, veselih boja, od prijatnih materijala idealne su za ovo leto!

 • 29.05.2015

  Šta nam je New Yorker pripremio za jesen?

  Da li vas zanima šta nam New Yorker priprema za jesen?

 • 27.05.2015

  Stigle nove Daisy suknjice!

  Drage dame, stigla je nova kolekcija Daisy suknjica.

  Daisy ovog puta pokušava da uz pomoć pastelnih boja vrati nežnost i romantiku u našu svakodnevnicu. Biseri, čipka,visoke potpetice ili starke, zvuči potpuno nespojivo?! Uz neku od naših suknjica moguće je povezati sve navedene pojmove, sve zavisi od vašeg raspoloženja i inspiracije, a da i dalje ostanete ženstvene. Mi smo probale, nema greške!

 • 25.05.2015

  Šta je Lisca pripremila za leto 2015?

  Vreme bezbrižnog uživanja pored mora se vrtoglavo približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca i u Ben Akina White Lounge-u predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015. Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri, marame i naravno nezaobilazan komad za ovo leto: kaftan. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za deci i za muškarce.

 • 05.05.2015

  Nova kolekcija brenda Pasqalis - Moonlight

  Dizajnerka Marija Stanković, koja stoji ispred brenda Pasqalis , je predstavila svoju najnoviju kolekciju pod nazivom Moonlight, na upravo završenom Serbia Fashion Week-u. Kolekcija je namenjena osobama koje jednako intezivno žive i danju i noću i koja za kratko vreme uz pomoć jednog ili dva komada odeće brzo mogu transformisati.

 • 04.05.2015

  Inspirisana životom moderne žene - Simply Lilly

  Inspirisana životom moderne žene kolekcija “Simply Lilly", brenda ZISTAKIS, predstavlja sve ono što jednu ženu čini pravom heroinom današnjeg vremena. Prave linije i svedenost simbolizuju njenu smelost, dok svetla i pastelna paleta boja pretstavlja njenu krhkosts.

 • 01.05.2015

  Jednog od najoriginalnijih mladih dizajnera u Srbiji - Stefan Ristić

  Predstavljamo vam novu kolekciju “The Monarch”, dizajnera Stefana Ristića, sa kojom se ovaj mladi umetnik predstavio na upravo održanom Serbia Fashion Week-u.

 • 29.04.2015

  Nova kolekcija Tamare Jarić - FUTURE ROMANTIC

  Kolekcija Tamare Jarić za proleće/leto 2015. zamišljena je kao manifestacija  romantičnog i ženstvenog futurizma čije minimalističke forme ublažavaju meka geometrija i akcenti boja.

 • 27.04.2015

  UGG® Australia: Okean kao inspiracija

  Ovog proleća, dizajneri iz UGG® Australia su u okeanu potražili inspiraciju. Vezu sa morem su kod UGG-a dočarali u ovoj kolekciji uz pomoć svetlih boja, otisaka školjki, perforacije u obliku morskih algi, uzorka ljuski, detalja kanapa i mornarskih pruga.

 • 27.04.2015

  Modni velikani priredili veče za pamćenje

  Modna publika je sa nestrpljenjem iščekivala nedelju jer su tog dana revije imala velika imena domaće i inostrane modne scene: Zvonko Marković i Vasilije Kovačev, a potom i kreator visoke mode iz Pariza Emerik Fransoa i čuveni portugalski brend Dielmar.

 • 26.04.2015

  Esprit&Sportina – Fashion&Fun

  U okviru 37. Black ’n’ Easy Fashion Week-a održan događaj pod nazivom Esprit&Sportina – Fashion&Fun. Posetioci su imali priliku da vide i poznate ličnosti poput Lene Bogdanović, Viktora Savića i drugih.

 • 26.04.2015

  Serbia Fashion Week: Bata Spasojević napravio šou na pisti

  Veliki broj ljubitelja mode je četvrtog dana Nacionalne nedelje mode došao da pogleda revije održane u Master centru Novosadskog sajma. A kako i ne bi, kada je program za subotu bio jako atraktivan, predstavili su se Andrea Lazzari iz Italije, Marina Mićanović, MI-RO iz Grčke, Milena Radović, Danijela Božić i Bata Spasojević. Na revijama smo u publici primetili Maju Gojković, Boška Jakovljevića, Vesnu de Vinču.