Rita Ora u novom spotu Poison u kreaciji Bosanke Danny Deluxe

Rita Ora u novom spotu Poison u kreaciji Bosanke Danny Deluxe

U novom spotu “POISON” koji je doživio premijeru danas, mega poplarna pjevačica Rita Ora se pojavljuje u kreaciji bosanskohercegovačke kreatorice Danny Deluxe koja živi i radi u Minhenu. Tokom spota Rita Ora je obučena u Danny Deluxe crno bjeli latex top i hotpants, a takodjer nosi i crne stockings sa šnjurom. Izgled ne samo da provakantivno poseban nego je veoma sexy i staylish!
rita ora
Bosansko-hercegovačka umjetnica i modna dizajnerka, Danny Deluxe, rođena je u Livnu u BiH, a trenutno živi u Minhenu. Još od rane mladosti zainteresovana je za modu, šminku i stil. Ona je uvijek bila drugačija od svojih vršnjaka, i uvijek je pokazivala poseban osjećaj za modu i stil. Godine su prolazile, a ona je odlučila da svoje ideje pretvori u stvarnost i počne kreirati.

Početkom 2005 godine, kreirala je specijalne futurističke i specijalne latex maske, te 5 godina poslije odlučila proširiti svoje kreacije (glamurozna i jedinstvena moda, sjajni ektravagantni šeširi i modni dodaci). 2010 godine je kreirala ektravagantnu High-Latex modnu liniju, kao i liniju kreiranu od običnog tekstila. Danny talenat je jedinstven, dinamičan i drugačiji. Na njenim kreacijama pažnju će vam odmah privući detalji, elegancija, osjećaji i strast.

Ona predstavlja ekskluzivne komade odjeće, provokativne, drugačije, futurističke, romantično-glamuroznog karaktera sa mnogo stila!.

Čak i u vrlo kratkom vremenskom periodu, Danny zapanjujuće kreacije su postale poznate, a uslijedile su mnoge publikacije širom svijeta u magazinima visoke mode i muzike (coveri i editorijali), kao i narudžbe za muzičke spotove i emisije. Ona radi u suradnji sa renomiranim / proslavljenim fotografima i stilistima u New Yorku, Los Angelesu, San Franciscu, Londonu, Milanu, Parizu, Barceloni, Moskvi, Berlinu i mnogim drugim.

Uvijek ćete ostati oduševljeni njenim fantastičnim, prvoklasnim i ekskluzivnim kreacijama, koje su nosile modne ikone kao što su Dita Von Teese i Amanda Lepore. Osim njih, hrvatska pjevačica Nina Badrić nosila je Danny kreacije na probi i spotu koji je sniman u Milanu prije 3 godine !!

"Ja mislim da sam jedina žena u BiH i širom Balkana koja je kreirala ovakvu vrstu mode.", zaključila je Danny Deluxe.

Ako ste zainteresovani za dizajn, stil i umjetnost Danny Deluxe, posjetite njenu službenu web stranicu: www.dannydeluxecouture.de.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar