Članci od autora: BAFE PR tim

 • 13.09.2017

  BAFE raspisuje novi konkurs za mlada lica u modnoj industriji

  Imaš izmedju 18 i 35 godina i dolaziš iz neke od zemalja regiona? Umetnik si, baviš se modom ili modnom fotografijom?

 • 10.02.2017

  Otvoren regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

  Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2017. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

 • 10.07.2016

  Otvoren regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

  Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 15. septembra 2016. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

 • 28.04.2016

  4 predloga kako da išarate jaja za Uskrs

  Evo 4 predloga kako da išarate jaja za Uskrs! Svi predlozi su jednostavni, efektni i zlatni!

 • 07.04.2016

  BAFE konkurs za mlade dizajnere otvoren od 10.aprila

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 10. aprila i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

 • 26.02.2016

  BAFE konkurs za mlade dizajnere

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere.

 • 02.02.2016

  BAFE šalje dizajnere na nedelju mode u Ljubljanu i Skoplje

  Organizatori Balkan Art Fashion Event-a, manifestacije koja okuplja mlade modne dizajnere iz regiona sa ciljem da promoviše njihov talenat, ostvarili su saradnju sa dve prestižne modne manifestacije u regionu.

 • 15.06.2015

  Otvoren šesti BAFE

  Sinoć je uz ovacije publike u prostoru beograskog kluba „Drugstore“ (Bulevar despota Stefana 115) otvoren šesti BAFE – „Balkan Art Fashion Event”.  Manifestacija će tokom tri dana – od 14. do 16. juna, okupiti više od 30 mladih modnih dizajnera iz regiona. Posetioci u pauzama između revija mogu da pogledaju izložbu – eco art projekat, studenata Univerziteta Metropolitan, kao i da iskuse kako izgleda kada ih stilizuje Srđan Šveljo, poznati stilista i modni urednik.

 • 04.03.2015

  BAFE: Od skice do realizacije

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere pod sloganom “Od skice do realizacije”.

 • 30.11.2014

  Šta je ono što svaka žena želi?

  Šta je ono što svaka žena želi? Na ovo pitanje pokušali su da odgovore mladi dizajneri koji su uneli duh sofisticiranosti i vanvremenske lepote na pistu kluba Drugstore. Balkan Art Fashion Event još jednom je pokazao svoju istrajnost u želji da pored avangardnih, neguje i dizajnere koji unose klasične, vanvremenske elemente u svoje kreacije.

 • 27.11.2014

  Prvi dan Balkan Art Fashion Event-a

  Balkan Art Fashion Event svečano je otvoren revijom mlade dizajnerke Manuele Manojlović, koja je unela duh romantizma i ženske nežnosti u prostor Mikser Hausa. “Kolekcija Klara stvorena je za ženu odnosno devojku svesnu svojih kvaliteta, inteligentnu i sa izraženim osećajem za estetiku. Ona ume da izrazi svoja osećanja i osobenost kroz odeći koju nosi”, kaže ova mlada kreatorka.

 • 14.11.2014

  Balkan Art Fashion Event od 25. do 29. novembra

  Modna manifestacija Balkan Art Fashion Event održava se od 25. do 29. novembra na više lokacija u Beogradu. Mladi dizajneri iz Srbije i regiona, kao i naši poznati blogeri i stilisti aktivno će učestovati u revijama, radionicama i izložbama koje će činiti manifestaciju.

 • 12.09.2014

  Konkurs: What inspires your life?

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere i fotografe na temu: "What inspires your life?".Izabrani autori dobiće priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tokom novembra.

 • 31.05.2014

  Georgione Essi otvorio IV Belgrade Alternative Fashion Event

  Belgrade Alternative Fashion Event je regionalna modna manifestacija čiji je cilj upoznavanje javnosti sa novom generacijom modnih dizajnera. Četvrti BAFE otvorio je Georgione Essi. Kolekcijom Identification u kojoj dominiraju minimalističke forme i tamni tonovi, mladi dizajner poigrao se idejom zamene polova i rodova na nesvakidašnji način. 

 • 24.05.2014

  Moda u službi humanosti

  Program modne manifestacije BAFE biće izmenjen zbog trenutne situacije u zemlji. Modni dizajner Georgione Essi doniraće celokupan prihod od prodaje svoje nove kolekcije za pomoć ugroženom stanovništvu, dok će posetioci manifestacije biti u prilici da pomognu kupovinom specijalnih ceger-torbi, bedževa i drugim donacijama.

 • 09.05.2014

  Počinje IV Belgrade Alternative Fashion Event

  Regionalna modna manifestacija Belgrade Alternative Fashion Event održava se od 29. do 31. maja u Mikser Houseu. Mladi dizajneri iz čitavog regiona koji kreiranju odevnih predmeta pristupaju na drugačiji način imaće priliku da predstave svoj rad tokom prvog i drugog dana manifestacije. Treći dan rezervisan je za radionicu dekupaža i Live dolls, izložbu modnih vinjeta.