Šta je Lisca pripremila za leto 2015?

Šta je Lisca pripremila za leto 2015?

Vreme bezbrižnog uživanja pored mora se vrtoglavo približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca i u Ben Akina White Lounge-u predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015. Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine za plažu, japanke, torbe, peškiri, marame i naravno nezaobilazan komad za ovo leto: kaftan. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za deci i za muškarce.

Na događaju koji je bio organizovan za medije, su prisustovali pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji, a pridružila nam se i poznata blogerka Branislava Antović. Direktor firme »Lisca« u Srbiji, gospodin Gorazd Uratnik, je novinare bliže upoznao sa misijom i vizijom kompanije, kao i planovima, s obzirom da Lisca ove godine slavi 60. rođendan.

Šareni Ben Akiba kokteli i fantastična dekoracija Studija Pjaf, su se savršeno uklopili uz spektar boja iz Liscine kolekcije za predstojeće leto. Uz ritmove muzike koja podseća na godišnji odmor i egzotične destinacije, novinari su mogli da uživaju istražujući nove trendove za plažu. Zabava na plaži se prosto osećala u vazduhu.

Šta je Lisca pripremila za leto 2015?
Kupaći kostimi Lisca su elegantni, šareni i opušteni. Linija kupaćih kostima Selection odiše glamuroznim raskošjem, dok su neki modeli obogaćeni pravim Swarovski kristalčićima. Tokom leta će vas oduševljavati žive morske boje, od različitih nijansi plave do energičnih nijansi roze.

Modeli iz kolekcije Cheek by Lisca su razigrani i savršeni za letnji odmor. Kolekcija je inspirisana savremenom hipijevkom, koja ovog leta osvaja u tirkiznom, žutom i cvetnom kupaćem kostimu. Različiti krojevi će oduševiti sve modne entuzijaste.

Lisca kupaći kostimi za 2015. zadovoljiće očekivanja žena različitih ukusa, veličina i oblika tela, a pojedine serije koje su dizajnirane shodno mix&match sistemu omogućiće još više kombinacija za opušteno i sadržajno leto.

Galerija

14325519623711_Gorazd-Uratnik,-direktor-Lisca-Srbija-sa-predstavnicom-medija.jpg
14325519630839_Gorazd-Uratnik-direktor-Lisca-Srbija,-Branislava-Antovic-blogerka,-Jovana-Tomaševic-fotograf.jpg
14325519650079_Pozdravni-govor-direktora-Lisca-Srbija-Gorazda-Uratnika.jpg
14325519658388_Plažni-kutak_-kolekcija-za-leto-2015.jpg
14325519661699_Ivana-Cosic-PR-za-Lisca-Srbija,-Gorazd-Uratnik-direktor-Lisca-Srbija.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar