Uređenje doma

 • 20.10.2014

  Cveće za terase, briga i čuvanje

  Koliko uređenje terase može da bude značajno govore podaci o raznim takmičenjima i izborima najlepših i najsređenijih bašti i terasa. Prema tome cveće za terase u ovoj priči ima veoma važnu ulogu. Kada je u pitanju cveće za terase izbor je veoma veliki, samo je stvar ukusa i vremena bitna kada je odabir onoga šta želite da gajite. Ipak neprikosnovene su muškatle i uvek ih je lako prepoznati i najviše ih možemo videti. Kako preko naših baka, tako i od majki nasleđujemo po nekoliko saksija sa ovom višegodišnjom i lepom za oko biljkom.

 • 08.09.2014

  Pretvorite stari sto u nov komad nameštaja

  Danas ćemo vam pokazati kako starim komadima namještaja možete bez puno ulaganja podariti potpuno nov i svjež izgled!

 • 22.08.2014

  Re:art:concept: Ulepšajte svoj dom predmetima od porcelana

  Re:art:concept je mali beogradski atelje gde nastaju raznovrsne stvari od porcelana. Sve što izađe iz Re:art ateljea je ručno izrađeno od početka do kraja, odnosno od ideje i dizajna, preko izrade do pakovanja i distribucije.

 • 27.07.2014

  DIY: Srce lampa

  Evo ideje kako možete sami da napravite zidnu lampu. Tina je izabrala oblik srca i stavila je odmah iznad kreveta. Budite kreativni i izaberite omiljeni oblik lampe!

 • 15.07.2014

  Saveti za dekupaž novinama

  Dekupaž je tenika kojom se mnogi bave i u glavnom ga rade salvetama. Evo par saveta ako se odlučite za dekupaž novinama!

 • 23.06.2014

  Napravite sami betonske saksije

  Betonske saksije za cvijeće smo uvijek htjele probati napraviti! Volimo tu sivu boju i grubi izgled betona, a i pravo je vrijeme za sređivanje vrta i sadnju cvijeća.

 • 01.06.2014

  Romantična dnevna soba

  Ako ste ljubitelji romantike i stila evo načina kako možete da sredite svoj dnevni boravak. Soba je prilično osvetljena i bez mnogo nameštaja tako da deluje i prostrano. Par detalja u vidu lampi, korpica i neizbežnog cveća upotpunjuju prostor i daju šarm celom enterijeru.

 • 09.04.2014

  Počinje sajam nameštaja u Kragujevcu

  Od 10. do 17. aprila na „Šumadija sajmu“ će biti održan godišnji prodajni salon nameštaja. Ove sezone svoju robu izlaže 15 firmi proizvođača i distributera nameštaja, a najavljene su sajamske cene i popusti.

 • 16.02.2014

  Poziv na učešće na takmičenju A’ Design Award & Competition

  A’ Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje takmičenje za dizajn. A’ Design Award & Competition Priznanja se organizuju za široki spektar  kreativnih oblasti (delatnosti) kako bi se izdvojili zaista najbolji dizajneri iz svih zemalja, kao i svih disciplina. Radove procenjuju kolege iz oblasti dizajna, a žiri, koji se sastoji od uglednih akademika, istaknutih predstavnika medija, kao i potrvdjenih profesionalaca, ocenjuje anonimno.

 • 13.02.2014

  DIY: Srce na poklon

  Ako još ništa niste kupili za dan zaljubljenih i nemate predstavu šta biste, Tina Bilušica (Nakitić) je pripremila tutorijal kako da napravite srce od konca na dasci. Ovo je poklon koji je jako dekorativan, a kasnije možete da uradite i za svoj stan nešto slično.

 • 01.02.2014

  Da li su montažne kuće najpovoljnije rešenje?

  Ako govorimo o uštedama u svakodnevnom životu, nametnuće nam se ideja o izgradnji upravo montažne kuće kao najpraktičnijeg rešenja. Današnje vreme čini nam dostupnim različite inovativne materijale koji u građevinarskom smislu donose nove modele izgradnje. Takvi načini sa sobom nose čitav niz prednosti. Kao prvo, pričaćemo o termoizolaciji montažne kuće.

 • 24.12.2013

  Dekoracija za Novu godinu

  Da bi i Vaš stan izgledao predivno tokom predstojećih praznika, savetujemo da sami napravite predmete koji će dočarati kući prazničnu atmosferu. Pre svega, uz malo truda i još manje para moći ćete da pretvorite svoj dom u raj za Deda Mraza.