Soundbox

 • 05.04.2012

  Night Shift: Ne postoji "mali" koncert u našem rečniku

  Jedan od najkvalitetnijih rock bendova na teritoriji Srbije, koji postoji već dve decenije, govori o svojim albumima, nastupima i planovima...

 • 02.04.2012

  Hladno Pivo: Remek - dela nastaju posle ponoći

  Legendarna hrvatska rok (nekadašnja punk) grupa Hladno Pivo iz Zagreba, nastala je 1987. godine. Sviraju pod uticajem Ramonsa, Seks Pistolsa, AC/DC, Metalike, Zabranjenog pušenja, Azre, Električnog orgazma. Do sada su objavili osam albuma i postali sinonim za najpopularniju grupu tog žanra, kako u Hrvatskoj, tako i na prostoru bivše Jugoslavije. Za njihove kocerte se uvek traži karta više, a specijalno za Modni Vrisak, pevač Mile Kekin otkriva detalje vezane za bend, publiku i još po nešto.

 • 26.03.2012

  E-play: Reakcije iz publike inspirišu da damo sve od sebe

  E-Play su: Biljana Todorovski, Damjan Dašić, Marko Milivojević i Maja Cvetković.

  Pre deset godina E-play su debitovali na Urban Demo Festu, a pobeda im je omogućila snimanje prvog albuma. Gde je E-play danas? Kakvi su im planovi za budućnost?... Samo na Modnom Vrisku za vas.

 • 09.03.2012

  Hladno pivo ponovo na Arsenal festu

  Zagrebačko Hladno pivo će 30. marta u dvorani "Šumadija" u Kragujevcu održati koncert, koji će biti prvi u nizu promotivnih akcija pred održavanje drugog "Arsenal festa" 14, 15. i 16. juna ponovo u jedinstvenom prostoru na otvorenom - Kneževom arsenalu.

 • 07.03.2012

  Kanda Kodža i Nebojša: Recept za tajnu letenja

  Kandakodžainebojša je beogradska rok grupa oformljena 1991. Tokom dvadesetogodišnjeg postojanja, KKN su ostavili neizbrisiv trag u srpskoj rok kulturi, nepogrešivo beležeći bezbrojne promene društva naviklog na kretanje iz jednog kamenog doba u drugo.

 • 02.03.2012

  Bliks: Bend sa originalnim muzičkim izrazom

  Muzika Bliksa se može okarakterisati kao mešavina raznih muzičkih pravaca: bossa nova, samba, jazz, blues, drum’n’bass sa upečatljivim tekstovima na srpskom jeziku, što bendu daje prepoznatljiv i originalan muzički izraz.

 • 09.12.2011

  Frajle : Kinder jaje kao kolačić sudbine

  4 glasa, 2 gitare, 4 vetra, 4 FRAJLE…..
  Statistika koja danas nesumnjivo ukazuje na 4 novosađanke. Frajle (Nena, Jela, Nata i Mara) su za kratko vreme izvele modnu i muzičku revoluciju.  Plešući „vojvođanski tango” na štiklicama pevaju Volim te.  Bacaju čini ili mi se čini…. Spremaju vhrunski ljubavni napitak…  Štiklama krcaju orahe……
  Pojedinačno veoma različite…..
  Frajla Jeca- žena na sve spremna!
  Frajla Nena- žena uzbuđena!
  Frajla Nata- žena opičena (otkačena)!
  Frajla Mara – žena premalena!