Dubioza, Marčelo, Eyesburn na Arsenal festu

Dubioza, Marčelo, Eyesburn na Arsenal festu

Dubioza kolektiv, Eyesburn, Marčelo i Filteri, uz ranije najavljene Stereo MC’s i Rundek Cargo trio, nastupiće na drugom "Arsenal festu", koji će biti održan 14, 15. i 16. juna u Kragujevcu, u jedinstvenom prostoru na otvorenom "Kneževom arsenalu".

Uskoro ćemo saopštiti i imena brojnih, ostalih izvođača "Arsenal festa".

Bosanskohercegovačka Dubioza kolektiv, bend koji svira "od Baha do sevdaha, do roka do kazačoka" i iza sebe ima takve hitove poput "Blam blam", "Kokuza", "Balkan Funk"... nastupiće u petak 15. juna uz glavne zvezde druge večeri "Arsenala" britanski elektro-dens-hiphop bend Stereo MC’s.

Druge večeri kragujevačkog festivala, uz Dubiozu i Stereo MC’s, vlasnike svetski čuvenih hitova "Connected", "Step It Up" i "Ground Level", nastupiće i hiphoper Marčelo i njegov prateći sastav Filteri, poznati po pesmama "Otkucaji", "Mamica", "Pozorište"..., kojima će se na bini pridružiti saborci iz pančevačkog Iskaza.
dubioza kolektiv
Prvi, poznat izvođač prve večeri "Arsenala" 14. juna je beogradski hardkor-rege bend Eyesburn, poznat po pesmama "Shine", "All Right", "Fool Control"... koji se na radost mnogobrojnih fanova, posle više godina pauze, ponovo okupio jesenas za nekoliko odličnih koncerata, na kojima već sviraju nove pesme koje spremaju za predstojeći album.

Rundek Cargo trio, kao jedni od glavnih zvezda "Arsenal festa", nastupiće završne treće večeri u subotu 16. juna, kada će pevač i gitarista Rundek, violinistkinja Isabel i multi-instrumentalista Dušan Duco Vranić izvesti repertoar sastavljen od pesama sa aktuelnog CD albuma "Plavi avion" (2010), ali i starih hitova.

Ulaznice za "Arsenal fest" su već u prodaji, ali u početku samo kao komplet za sve tri večeri po ceni od svega 1.500 dinara.

Ulaznice se mogu naći preko mreža „Eventim“ i „Card Service“, kao i na sledećim mestima:
BEOGRAD - Dom omladine,
KRAGUJEVAC - Dom omladine, Music shop „Dr Studio“, „KG Polis“ (Ulica Glavna 59),
ČAČAK – Caffe club „Velvet“,
KRALJEVO – Caffe club „Sotto Sopra“,
JAGODINA – „TNT Music“,
SMEDEREVSKA PALANKA - Irish club „Dr Watson“,
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“.
Od 1. maja u prodaji će se naći pojedinačne ulaznice za svako veče, kao i komplet, po nešto skupljim cenama.

Galerija

13348680870334_p.jpg
1334868124682_2.jpg
13348681505227_3.jpg
13348682062377_1.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar