Uskoro nov album Hladnog piva!

Uskoro nov album Hladnog piva!

Moglo bi se reći da oko Hladnog piva poslednjih nekoliko meseci vlada atmosfera „zatišja pred buru“. Sada se polako nazire i zašto: nove pesme su napisane, u fazi su poliranja, a novi album samo što nije!

U čast toga, Hladno pivo je danas tačno u podne, na svom Facebook Fan Pageu predstavilo novu pesmu – „Vjeruj u mene”. Reč je o trećem singlu s albuma koji bi svetlo dana trebalo da ugleda sredinom aprila i koji će nositi naziv „Dani zatvorenih vrata“.Ovaj album ne donosi samo nove pesme već i neke sasvim neočekivane novosti unutar Hladnog piva. Tako će album „Dani zatvorenih vrata“ biti prvo izdanje koje će Hladno pivo izdati za svoju sopstvenu etiketu – Gajba records.

“’Vjeruj u mene’ je pesma o pozitivnom pristupu, kojom obično započinjemo svaku probu, jer leči umor i malodušnost, a osvježava bubne opne.  Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom aprila izdati sami za sebe.  Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvek na istoj, uvek pozitivnoj, talasnoj dužini” - poručuju iz benda.

foto by Nino Šolić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar