Gregorian u Beogradu 8. februara

Gregorian u Beogradu 8. februara

Spektakularna  muzička i vokalna  grupa  GREGORIAN koja dolazi u Beograd, 8. februara  u Halu sportova u okviru svoje oproštajne turneje, najavljuje svojim fanovima najveći muzičko-scenski spektakl do sada.

Ova mistična muzičko-scenska senzacija koja je pobrala brojne ovacije na prethodnim koncertima u našoj zemlji, u Hali sportova nastupiće u okviru turneje “Master of Chants – Final Chapter Tour” a na svojoj FB strani, publici u Beogradu obećavaju dosta izmena od prethodnog nastupa:
Pripremite se za gruvanje! Promenili smo dosta pesama sa prethodne turneje i dodali nove specijalne efekte. Očekuje vas uzbuđenje!” – poručuje Gregorian.

Obilata primena lasera, svetlosnih i specijalnih efekata, uz kombinaciju vrhunskih glasova i aranžmana uz pratnju rock benda sa pojačanom perkusionističkom sekcijom, odlikuje nove nastupe Gregoriana.  Od Coldplaya do Bjork, od Queena do Nine Inch Nails, od Doorsa do Sisters of Mercy, ne postoje granice u obradama za Gregorian.

Gregorian čine osam muških i  jedan ženski vokal uz pratnju rock benda sa bubnjevima, gitarom i klavijaturom  i jedini je svetski sastav koji uspešno sjedinjuje gregorijanski koral sa pop rock muzikom. U Hali Sportova, 8. februara čuće se neki od najvećih hitova svetskih izvođača poput Celine Dion, Dire Straitsa, Queen, Guns’n’Rosesa, Rolling Stonesa, U2-a, Depeche Modea, Coldplaya, R.E.M-a, Metallice, Led Zeppelina, Green Daya ali i filmske teme iz filmova Kum, Titanik u jedinstvenim obradama Gregoriana.

Svoje bogato iskustvo, osnivač Gregoriana, Frank Peterson, preneo je iz sastava “Enigma” čiji je bio deo, kao i iz značajnog producentskog rada sa najrenominarnijim muzičarima. Ovaj mističan i magičan bend do sada je snimio 200 pesama koje su objavljene na 11 studijskih albuma kao i šest live DVD izdanja. Da je reč o svetskoj senzaciji govori podatak o 1.3 miliona posetilaca širom sveta koji su videli njihov show i više od 20 miliona rasprodatih albuma.

Ulaznice za koncert Gregorian, 8. februara u Hali sportova, u prodaji su po cenama od 1900 do 2800 dinara od danas i to na  svim prodajnim mestima CS Eventima kao i preko sajtova: www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar