Novi spot Hladnog Piva!

Novi spot Hladnog Piva!

Kada je Hladno pivo pre godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića kako bi snimili novi album, nije moglo da pretpostavi kako će se priča razvijati.

Danas, godinu dana kasnije, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album „Dani zatvorenih vrata“ a priča započeta tada polako dobija jasnu sliku.„Dane zatvorenih vrata“ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme "Katran" koji je podsetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take- best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci. – rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su meseci snimanja albuma izgledali.

Svoje dane u studiju  beležili su kamerama,a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pesmu „Vjeruj u mene“ koji je premijerno prikazan na regionalnom MTV-iju.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar