4 predloga kako da išarate jaja za Uskrs

4 predloga kako da išarate jaja za Uskrs

Evo 4 predloga kako da išarate jaja za Uskrs! Svi predlozi su jednostavni, efektni i zlatni!

Počećemo od najednostavnijeg predloga, a to su svakako metalik nalepnice. Zlatne i srebrne tufne i kvadratiće možete pronaći u knjižarama, kineskim prodavnicama, kao i online. Jeftine su, lepo se lepe, efektne su i neće vam biti potrebno mnogo vremena kako biste išarali jaja. Postoje u svim bojama duge, tako da ako ne želite da se držite metalik teme kao mi, možete izabrati koju god boju želite. Mi smo kvadratiće isekle na trougliće kako bi se bolje zalepili za jaja.

Beauty-Bang-Theory-Easter-Eggs-1.jpg

Slična ideja, ali koja zahteva malo više vremena, jesu trouglići koje smo isekli od lepljivih traka u boji. Tzv. “washi tape”, možete pronaći na istim mestima kao i prethodne nalepnice, ili ih možete napraviti sami. Uklapanje trouglića jeste malo dosadno i zahteva više vremena, ali su rezultati predivni!

Beauty-Bang-Theory-Easter-Eggs-2.jpg

Treća, nama verovatno omiljena ideja, jesu metalik tetovaže koje su bile popularne prošlog leta! Možete ih pronaći u kineskim prodavnicama, kao i na raznim Facebook stranicama. Cene im se kreću od 50-200 dinara, a dezena je nebrojeno. Aplikacija na jaja ista je kao i kada ih lepite na kožu, i sve je gotovo za minut!

Beauty-Bang-Theory-Easter-Eggs-3.jpg

Lepljenje zlatnih listića na jaja mnogo je teže nego što izgleda! Efekat koji se dobije, kao što možete da vidite na fotografiji je predivan, ali je rukovanje njima izuzetno komplikovano! Zlatni listići su najdelikatnija stvar koju sam ikada dodirnula. Tanki su, lagani, lako se kidaju. Postoji lepak za njih, ali kako nismo želele da prskamo lepak na jaja, lepile smo ih umućenim belancetom. Morate da vodite računa da vam ruka kojom lepite zlatni listić bude potpuno suva, inače će vam se listić zalepiti za prst. Preporučujem vam da jaje stavite na podlogu tako da ne mrda i da štapićem za uši, umočenim u belance namažete deo jajeta na koji želite da zalepite zlatni listić. Zatim sačekajte pola minuta, kako bi se belance malo osušilo, pa sa obe ruke lagano spustite parče zlatnog listića preko namazanog dela. Čistom stranom štapića za uši pritisnite listić kako bi se lepo zalepio. Najbolje je da koristite male parčiće. Iz iskustva vam kažemo, ne pokušavajte da celo jaje oblepite njima. Zlatne listiće možete pronaći u prodavnicama koje imaju opremu za “uradi sam” projekte, u pozamanterijama, kao i na internetu. Pre neki dan sam videla da u samoposlugama možete kupiti kutije sa nekoliko boja za jaja i zlatnim listićima, ali sa njima nemam iskustva.

Beauty-Bang-Theory-Easter-Eggs-4.jpg

Beauty Bang Theory

bbt

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar