Balkan Art Fashion Event od 25. do 29. novembra

Balkan Art Fashion Event od 25. do 29. novembra

Modna manifestacija Balkan Art Fashion Event održava se od 25. do 29. novembra na više lokacija u Beogradu. Mladi dizajneri iz Srbije i regiona, kao i naši poznati blogeri i stilisti aktivno će učestovati u revijama, radionicama i izložbama koje će činiti manifestaciju.

Prva dva dana biće rezervisana za revije dizajnera iz Italije, Hrvatske i Srbije koji će u prostoru Mikser Hausa prikazati svoje najnovije kolekcije. Autentičan izgled i atmosfera kluba Drugstore staviće nov akcenat na revije dizajnera iz Crne Gore, BiH kao i domaćih dizajnera koje će se održati trećeg dana.
MANUELA MANOJLOVIC (5).jpg
Pored dizajnera koji već tradicionalno izlažu na BAFE-u poput Me and machine-a, Stevana Božanovića, Stefana Ristića i drugih, posebnu pažnju treba obratiti i na Mariju Dujović, Valentinu Feher, Olju Stojanović i hrvatskog dizajnera Kruna Jendrijeva.
 
Jelena Višnjić, naša poznata modna blogerka će četvrtog dana Balkan Art Fashion Event-a održati uzbudljivo predavanje o važnosti praćenja sopstvenog instinkta i inspiracije kada je moda u pitanju. Posetioci će moći da saznaju nešto više i o studijama u oblasti modnog dizajna i menadžmenta na prezentaciji fakulteta Mod’Art.
andrea jovansovska.jpg
Konceptualni pogled na modu kroz izložbu “Live dools” pružiće nam studenti Mod’Art-a i dizajnerka Marina Mićanović. Petog dana očekuje nas i izložba fotografija “Slučajni prolaznik” autorke Ivane Ilić. Ona će pokazati svu raznolikost i neobičnost običnih ljudi u gradskom prevozu viđenih okom jednog kostimografa. Predavanja i izložbe biće održane u baru Zavod.

Glavni cilj Balkan Art Fashion Event-a je upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih modnih stvaralaca iz Srbije i zemalja regiona. Posebnu pažnju BAFE posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo jednu od grana industrije, već i kao svojevrstan umetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.

Kompletan program potražite na novoj Facebook BAFE stranici.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar