Broj članaka u arhivi za Maj 2015: 3

Accessories

 • 22.05.2015

  Stari nakit nosite na nov način!

  Biti moderan ili pratiti trend ne zahteva nužno kupovinu novog nakita. Nekada to može biti jednostavna dorada, dodavanje detalja ili prosto promena funkcije. Ogrlica koj postaje narukvica, narukvica koja postaje armlet ili dečiji prsten koji postaje deo ozbiljnog stajlinga. Stil se i prepoznaje u trikovima koje koristite da bi od starog napravili novo. Međutim, postoji nekoliko načina da ovog leta bez greške začinite svoj izgled, u pet koraka.

 • 20.05.2015

  Zadrugarice & Fashion Corner: Festival kreativnosti i mode

  Tokom dužeg perioda nastupanja, udruživanja i zadruživanja Fashion Corner je u više navrata pružao Nišlijama i Nišlikama jedinstvene prilike da se uživo upoznaju sa unikatnim proizvodima mladih dizajnera i dizajnerki iz čitave zemlje, ali i sa njihovim autorima i autorkama. Ovog proleća, u periodu od 20. do 24. maja, u partnerstvu sa Kulturno-edukativnim kolektivom Zadrugarice iz Niša, organizuje još jedan festival kreativnosti i mode, na kome će pored niških dizajnerskih i preduzetničkih snaga nastupiti i neka od najprepoznatljivijih imena iz ovog domena na regionalnom nivou.

 • 13.05.2015

  Torbica u obliku dijamanta

  Povodom Majčinog dana i nadolazeće sezone vjenčanja brend luksuznih torbica Homanz lansirao je limitirano izdanje torbice u obliku dijamanta.