Torbica u obliku dijamanta

Povodom Majčinog dana i nadolazeće sezone vjenčanja brend luksuznih torbica Homanz lansirao je limitirano izdanje torbice u obliku dijamanta.

Svaka žena zaslužuje dijamant, posebno Majka! Shirley Tsang, dizajnerica luksuznog brenda kožnih torbica Homanz iz Hong Konga kreirala je posebno, limitirano izdanje kožne torbice u obliku dijamantnog prstena povodom Majčinog dana. Ova je torbica vrlo brzo postala hit među poznatim damama i modnim blogerima. Nema sumnje, Carrie Bradshaw iz serije Sex & The City s ponosom bi nosila ovu torbicu!

“Ekskluzivan dizajn torbice Homanz u obliku dijamantnog prstena za mene simbolizira “savršen život” koji svaka žena želi stvoriti za svoju obitelj. Uistinu se nadam da će se svaka dama koja će nositi ovu torbicu osjećati samopouzdano i posebno. Ova torbica slavi individualnost i posebnost svake žene.” Shirley Tsang, dizajnerica brenda Homanz

Povodom lansiranja limitiranog izdanja ove unikatne torbice i proslave Majičinog dana Homanz tim producirao je dirljiv video u kojemu se u glavnoj ulozi nalazi sama Shirley, glavna dizajnerica brenda Homanz i ponosna mama.100% ‘girl powered’ brend Homanz dostupan je na www.trendcy.com , a dostava u Hrvatsku je besplatna.

Galerija

14315229245405_Diamond Ring Bag proposal.jpg
14315229257924_Hong Kong blogger Yuyu.jpg
14315229258_Homanz Blue Diamond Ring Handbag.jpg
14315229271548_Homanz Diamond Ring bag packaging.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar