Zadrugarice & Fashion Corner: Festival kreativnosti i mode

Zadrugarice & Fashion Corner: Festival kreativnosti i mode

Tokom dužeg perioda nastupanja, udruživanja i zadruživanja Fashion Corner je u više navrata pružao Nišlijama i Nišlikama jedinstvene prilike da se uživo upoznaju sa unikatnim proizvodima mladih dizajnera i dizajnerki iz čitave zemlje, ali i sa njihovim autorima i autorkama. Ovog proleća, u periodu od 20. do 24. maja, u partnerstvu sa Kulturno-edukativnim kolektivom Zadrugarice iz Niša, organizuje još jedan festival kreativnosti i mode, na kome će pored niških dizajnerskih i preduzetničkih snaga nastupiti i neka od najprepoznatljivijih imena iz ovog domena na regionalnom nivou.

Učesnici/ce prolećnog FASHION CORNERA su: GUGADŽINA, Aleksandar Topić, Studio Glina, PAPIRNI ZMAJEVI, Biljina HOBBY svaštaonica, ZoRiki’s made by heart, PRIRODNI SAPUNČIĆI, MC jewelry and wrapping Desing, TAKTA jewelry & accessories by Tanya, Irena Ranđel, Tašne MISTRAL, Pretty Dolls, PomPom torbice & aksesoar, MA.RA design&jewelry, "sandra lalovic", Dark, PUPA NERA, Žo-Žooeve sanjarije, Danijela Jelovac...

Ono što ovo prolećno okupljanje, pored svega ostalog, čini posebnim je činjenica da će se događaj odigrati u ulici Josifa Pančica 8, što je od sada nova i na duže vreme stalna adresa Udruženja Zadrugarice i Fashion Cornera, odnosno mesto na kome će naši sugrađani i sugrađanske od sada svakodnevno moći da u uzložbenom prostoru se upoznaju sa novitetima lokalne dizajnerske scene, ali i uživaju u programima i upoznaju se sa radom Kulturno-edukativnog kolektiva Zadrugarice (www.zadrugarice.org). Zadrugarice i Fashion Corner vas pozivaju na svečano otvaranje izložbe i novog kreativnog kutka grada Niša, 20. maja u 19 sati na pomenutoj adresi − da zajedno uživamo u prijatnoj atmosferi novog prostora i svežim dizajn komadima, a sve to uz magične kolače Slatkog sveta.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar