Stari nakit nosite na nov način!

Stari nakit nosite na nov način!

Biti moderan ili pratiti trend ne zahteva nužno kupovinu novog nakita. Nekada to može biti jednostavna dorada, dodavanje detalja ili prosto promena funkcije. Ogrlica koj postaje narukvica, narukvica koja postaje armlet ili dečiji prsten koji postaje deo ozbiljnog stajlinga. Stil se i prepoznaje u trikovima koje koristite da bi od starog napravili novo. Međutim, postoji nekoliko načina da ovog leta bez greške začinite svoj izgled, u pet koraka.
bee18.jpg
OGRLICA KOJA PADA NIZ LEĐA
Sezona venčanja je otvorena pa je prema tome već potrebno razmišljati o novim, svežim idejama da svoje svečane toalete upotpunite na drugačiji način. Otvorena leđa su uvek onaj seksi momenat koji klimavo stoji između stila i neukusa. Ovakav izgled mudro možete začiniti ogrlicom koja pada niz izrez i tako ublažiti ’golotinju’, ali i razbiti monotoniju.
2d91c4259de79ee88a96cb19467cc06d.jpg
PRSTENJE NA NOVOJ POZICIJI
O midi prstenju je sve već rečeno i definitivno ne postoji sumnja da su upravo oni onaj trik iz rukava kada želimo da zaintrigiramo poglede onih koji su navikli na tradicionalne pozicije prstenja. Čitava mudrost leži u tome da stalno treba istraživati svoje prste bez straha da prsten privučete uz sam nokat. Takozvano nedovršeno prstenje će se posebno uspešno uklopiti uz ovu poziciju.
ec7877cad11615d359a487c26bafd52d.jpg
NARUKVICA OKO ČLANKA
Leto 2015. se slobodno može nazvati letom kada je nakit stigao na plažu. Fascinacija bohom stilom uvukla se u gotovo sve ženske glave pa je traženje inspiracije u njemu najbolji izbor kada je u pitanju asesoar za plažu. Umesto da narukvicu stavite oko ruke spustite je malo niže, oko članka. Naravno, pažljivo birajte komad koji će biti izložen pesku i slanoj vodi. Takođe, ako ste među onim srećnicama koje će se ovog leta večati na plaži svoje cvetne venčiće is kose možete staviti oko članka i biti zaista najlepša boho mlada.
6d56f852ddd62e6a8d8230b06ce5b621.jpg
CUFF NARUKVICA KAO ARMLET
Sva lepota armleta došla je do izražaja jako davno, još u vreme Stare Grčke kada se ’narukvica’ rado nosila na ovoj poziciji. Po ugledu na grčke boginje ovog leta svoju cuff naukvicu možete povući na gornje pozicije na ruci. Prostora za varijacije ima, pa ukoliko ne uspete da cuff navučete iznad lakta niste ništa manje moderni ni ako ga ostavite tik ispod lakta. Sve sem klasične pozicije je dobar izbor, jer ovog leta želimo drugačije, zar ne?
5f3b392328685bbae8f8add8d178e11b.jpg
BODYCHAIN ISPOD ODEĆE
Bodychain je još jedan tipično letnji komad nakita koji bez sumnje lako može da postane i deo odeće. Uz dovoljno sreće možete pronaći bodychain koji je izrađen od tanannog lančića koji se lepo privija uz telo i kao takav može postati skriveni-otkriveni nakit ispod letnjih majica. Ne zaboravite da ovakav nakit zahteva malo provokacije i mnogo samouzdanja, jer skrećete pažnju na određeni deo tela. Mašti je nekada potrebno tako malo.

Get Sparkly by Maja&Sanela

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar