Broj članaka u arhivi za September 2013: 8

Moj Vrisak

 • 30.09.2013

  Film o lepotama Beograda

  Dana 19. okotobra u 20:30 h će se u velikoj dvorani Sava centra održati premijera prvog dugometražnog dokumentarnog filma o srpskoj prestonici, nazvanog jednostavno „Beograd“.

 • 29.09.2013

  3 ART: Približimo umetnost onima koji od nje beže

  Tri umetnika različitih likovnih poetika okupila su se sa ciljem da pokažu i približe umetnost onima koji od nje beže.  Jelena Filipović, Denis Dinčić i Boban Tošić ne samo što su odlični slikari već su i grafički i modni dizajneri i muzičari. Oni su izložbom 3 ART prikazali samo jedan od segmenata njihovih života.

 • 27.09.2013

  Dama

  U nekim godinama otkriješ da si žena, a da postoje i ljudi koji to nisu. Onda otkriješ moć odjeće i nemilice ga iskorištavaš. Naposlijetku, dođe vrijeme da odrasteš i ako to preskočiš, nikada više nećeš moći da postaneš dama.  To nije nositi suknju do ispod koljena. Nije ni piti koktel, niti nositi ovo ili ono, dama je potpuno živjeti tako.

 • 26.09.2013

  Uradi sam: Nova stara kaciga

  Naši klinci se obožavaju voziti na bici, jednako kao i njihovi roditelji! Pošto nismo uspjele naći dječju kacigu koja bi nam estetski odgovarala, odlučile smo prepraviti ovu koju smo imale. Možda je glupo opterećivati se izgledom kacige, kojoj ionako nije funkcija da izgleda lijepo,ali jednostavno si nismo mogle pomoći!

 • 24.09.2013

  Gnezdo Organic: Zdravo, prijatno i pristupačno!

  Živimo brzo i često nemamo vremena za pripremanje obroka. Rešenja se nalaze u pekarama, brzoj hrani i restoranima. Kada je reč o odlasku u neki restoran obično ga biramo po vrsti kuhinje (tradicionalna, kineska, italijanska,...), kvalitetu usluge, cenama jela,... Da li ste razmišljali o tome koliko je kvalitetna hrana koju tamo jedete ili koliko su kvalitetne namirnice kojima se hrana sprema? Pri tome ne mislim da li vam se ukus hrane sviđa, to je skroz druga kategorija!

  Danas vam dragi Vriskovci predstavljam veoma zanimljiv restoran - Gnezdo Organic, kako bi u vama probudila razmišljanje na temu zdrave ishrane i zdravog života.

 • 23.09.2013

  Uvertira pred tradicionalni zimski FC

  "Fashion Corner" i "Unit Design" su nam ponovo otvorili vrata! Septembarska trodnevna izložba je pored standardnih umetnika primila i par novih imena, tako da se Fashion Corner "zaraza" polako ali sigurno širi! Ovo je inače bila samo uvertira u tradicionalnu zimsku sedmodnevnu izložbu na kojoj će biti puno iznenađenja i znatno veći pomak od svega do sada urađenog/prikazanog.

 • 10.09.2013

  Da li ste posetili beogradski H&M?

  Na prostoru od oko 2.200 kvadratnih metara u tržnom centru Delta City u Beogradu pre desetak dana H&M je otvorio svoja vrata kupcima. Dugo očekivani brend je stigao u Srbiju i izazvao očekivanu gužvu! Da li ste posetili radnju?

 • 05.09.2013

  Ovo je moje telo

  U utorak, 3.septembra u galeriji G12HUB otvorena je izložba Marte Jovanović "Ovo je moje telo", koju je domaća publika u prilici da vidi, posle zapaženog uspeha u Njujorku u galeriji Location One.