Članci od autora: Ivana Rajović

 • 30.09.2013

  Film o lepotama Beograda

  Dana 19. okotobra u 20:30 h će se u velikoj dvorani Sava centra održati premijera prvog dugometražnog dokumentarnog filma o srpskoj prestonici, nazvanog jednostavno „Beograd“.

 • 16.01.2013

  Boja za ovu godinu - SMARAGDNO ZELENA

  Tek smo dočekali Novu godinu po svim kalendarima, a već znamo koja je boja koja će je obeležiti. Pantone, kompanija koja zvanično svake godine objavljuje boju koju ćemo gledati na pistama, ulicama, crvenim tepisima, koju ćemo kupovati, nositi i voleti,  je odlučila da je boja 2013. godine smaragdno zelena. Tako je ona zamenila boju mandarine koja je bila zvanična boja 2012. godine.

 • 10.01.2013

  H&M otvara prvu prodavnicu u Beogradu

  Dugo očekivana vest za ljubitelje mode u Srbiji konačno je jutros ugledala svetlost dana. Do sada smo morali da se snalazimo kupujući po drugim evropskim i svetskim gradovima, ali od jeseni, vodeći švedski modni lanac otvara svoju prvu prodavnicu i u prestonici Srbije, u Delta city-ju. Već nekoliko puta je ista vest objavljivana u domaćim medijima, ali sada je potvrda stigla sa zvaničnog sajta kompanije.

 • 11.11.2012

  Kožne pantalone - komad koji morate imati u ormaru ove jeseni

  Dizajneri i stilisti su jednoglasni u tvrdnji da je koža must have ove sezone. Najpopularniji kožni komad ove jeseni su, pored večite kožne jakne, kožne pantalone. Pre svega, crne uske kožne pantalone.