Broj članaka u arhivi za Februar 2013: 4

Šminka & Frizura

 • 26.02.2013

  Loreal Nutri-Gold dnevna krema

  Ovo je krema koju sama nikad ne bih kupila da nije bilo preporuke. Prema onome šta piše i prema sastojcima trebalo bi da odgovara pre svega suvoj koži, ali kada ju je kao idealnu podlogu za šminku čak i za masniju kožu nahvalila jedna od osoba kojima se na forumu ana.rs najviše veruje kada je u pitanju šminka, a ja baš zgodno imala poklon vaučer za Lilly dileme nije bilo.

 • 17.02.2013

  Ruževi Sephora Color Lip Last

  Ovog puta recenziraću dva ruža iz Sephorine linije Color Lip Last, u pitanju su br. 19 Pure Red - Matte i br. 11 Forever Fuchsia - Metallic.

 • 07.02.2013

  Dreamy vs. Glamour

  Ivana Pavić je okupila ekipu i pokušala da prezentuje dva totalno različita izgleda: dreamy fashion look i glamour beauty look. Da li je uspela u tome, prosudite sami!

 • 04.02.2013

  Savršen mat efekat kod masne kože

  Nama sa masnijom kožom svakako treba matiranje i zimi. Zapravo volim ovo godišnje doba i iz razloga što se koža manje masti i nekako ten dođe na svoje. Ove zime pronašla sam svoj savršen par. Riječ je o Garnier Miracle Scin Perfector BB kremi za normalnu do masnu kožu i MaxFactor Creme puff puderu u kamenu - nijansa Transculent. Ove BB kreme su zaista hit u zadnje vrijeme, osiguravaju prekrivanje sutnijih nedostataka i crvenila, a istovremeno i njeguju i liječe kožu.