Uređenje doma

 • 20.07.2013

  Stari nameštaj sa kojim ne znate šta bi

  Evo kako od starog komada nameštaja možete doći do potpuno novog. Malo boje čini značajnu razliku!

 • 20.07.2013

  Kako do savršene kuhinje

  Ukupna slika unutrašnjeg prostora i dizajn postaje sve veći trend, za sve one koji žele prijatan boravak u domu, a da pritom prostor bude funkcionalan. Danas uz pomoć 3D programa, možete napraviti nacrt prostorije koju želite da opremate i da već unapred vidite kako će ona izgledati, birajući stil po vašem izboru.

 • 05.07.2013

  Karakteristike sobnih vrata

  Sobna vrata sadrže vratno krilo, štok, šarke, bravu i kvaku. Njihova osnovna funkcija je razdvajanje prostorija, ali i sprečavanje prolaska zvuka i različitih mirisa. Mogu se izrađivati po meri. Pre kupovine izmerite visinu i širinu otvora, kao i debljinu zidova na sve četiri strane otvora.

 • 02.07.2013

  Napravite posude za čuvanje čajeva

  Do sada sam čajeve uglavnom kupovala, pa se moja kolekcija od ove zime fino popunila svakojakim varijacijama biljnih i voćnih mješavina. Iako relativno brojna, kolekcija se uspila smistit na jednu policu u kuhinji. Ali stigla je nova tura i to domaćih čajeva! Ruža, kopriva, drača, cvjetovi kadulje (pravo otkriće!), kamilica, metvica, popunac (majčina dušica), gospina trava i stolisnik.

 • 23.05.2013

  Ideje sa starim nameštajem

  U samom centru Zagreba, u dvorštu Tesline 9, sakrila se jedna jako slatka galerija-bar. Svoja je vrata posjetiteljima otvorila prije nekoliko mjeseci, tako da u mirnom okruženju možete popiti kavu, popiti eko sok ili pojesti komad finoga kolača. Ono što se meni posebno svidjelo jest to da interijer odiše filozofijom "recycle and reuse".

 • 25.01.2013

  Whirpool: Uređaji koji čine vaš život efikasnijim i ugodnijim

  U poslednje 22 godine Whirlpool je postao brend broj 1 u svetu među proizvođačima kućnih aparata. Ovaj uspeh je rezultat neumornih istraživanja i inovacija, vodećeg dizajna u industriji i funkcijonalnih rešenja koja bolje zadovoljavaju Vaše potrebe.

 • 27.12.2012

  Whirlpool: Nova era u oblasti UGRADNIH PLOČA

  Predstavljamo vam Whirlpool-ovu iXelium™ ugradnu ploču koja tokom vremena ostaje sjajna i lepa, odolevajući grebanju i mrljanju. Napravljena ekskluzivnom primenom nanotehnologije na čelik, njena revolucionarna površina sprečava lepljenje ostataka hrane što omogućava da se brzo i lako čisti jednostavnim brisanjem pomoću sunđera.

 • 23.12.2012

  Ana Strizović slikarka iz Kragujevca

  Predstavljamo vam umetnicu iz Kragujevca Anu Strizović koja je nedavno svoj likovni rad krunisala prvom samostalnom izložbom slika. Postavka od petnaestak radova stvaranih tehnikom ulje na platnu predstavljena je 9. decembra u Galeriji Doma kulture u Gornjem Milanovcu. Izložba je trajala do 20.decembra uz jako dobre kritike.

 • 13.12.2012

  Slikarka Neda Šukletović Veselinović

  Jedan od načina kako da ulepšate prostorije u svom domu je da okačite par umetničkih slika. Odabir zavisi od rasporeda nameštaja i boja u prostoriji.

 • 10.12.2012

  Retro kolekcije frižidera Gorenje

  Retro danas doživljava pravu renesansu na gotovo svim područjima, od dizajna nameštaja, automobila, telefona, do ženskih kaputa, kupaćih kostima i frizura. Ovom globalnom modnom trendu sve se više priklanjaju i umetnici, fotografi i kuvari.

 • 08.12.2012

  Vješalica od stare daske

  U šetnji sa dečkom po šumi naišla na predivan komad stare daske ili po riječima mog dečka "komad drvenog smeća"... e pa, njemu za inat odlučila sam od te istrošene daske napraviti totalno fora shabby chic vješalicu. (najbolje stvari često ispadnu baš nekome za inat...)

 • 29.11.2012

  Stelin sobičak

  Naša draga saradnica Stela sa bloga Cimet i bijela čokolada vas vodi danas kroz svoju sobu. Pogledajte kako je uredila.