Whirpool: Uređaji koji čine vaš život efikasnijim i ugodnijim

Whirpool: Uređaji koji čine vaš život efikasnijim i ugodnijim

U poslednje 22 godine Whirlpool je postao brend broj 1 u svetu među proizvođačima kućnih aparata. Ovaj uspeh je rezultat neumornih istraživanja i inovacija, vodećeg dizajna u industriji i funkcijonalnih rešenja koja bolje zadovoljavaju Vaše potrebe. Novi trendovi dizajna, tehnološki napredeka, razvoj društva i promene u ponašanju potrošača u domaćinstvima, nadahnuli su nas u našim inovacijama. Svakim korakom postižemo veću jednostavnost, prilagodljivost i izdržljivost, stvaramo čistiji, atraktivniji stil sa prefinjenom funkcijonalnošću.
Whirlpool. Oseti razliku. Whirpool: Uređaji koji čine vaš život efikasnijim i ugodnijimZa Whirlpool, lep izgled i ergonomijia su neodoljive jer stvaraju pametne osobine unapređene elegantim linijama, koje naše aparate čine jednostavnim i prijatnim za upotrebu. Kompletnom prostranom promišljenošću stvorili smo posebna rešenja u dizajnu, kao što su frižideri sa zaobljenim vratima kojima se povećava kapacitet a kontrole za podešavanje su jednostavne za upotrebu. Karakterišu ih elegantan, funkcionalan dizajn spojen sa atraktivnim, visokokvalitetnim materijalima. Aparati su raznoliki, dostupni su u mnogim oblicima i veličinama, tako da Vam nude elemente kojima možete stvoriti idealan dom, bez obzira na to kakvi su Vam zahtevi po pitanju prostora i funkcionalnosti.
Whirpool mašina
6th sense tehnologija: inovacija povezana sa intuicijom
 
Whirlpool stalno nastoji da predvidi budućnost ispitujući granice tehnologije kako bi inovativnim pristupom stvorio izuzetno intuitivne i inteligentne uređaje. Rezultat toga je jedinstvena Whirlpool tehnologija 6TH SENSE, dizajnirana da prepozna okolnosti i prilagodi im se, što omogućava da sve učinite na najpametniji način. Whirlpool 6th Sense proizvodi nude pravu pomoć pri čuvanju i pripremi hrane, pranju i sušenju veša, pranju posuđa, čime svi ti poslovi postaju jednostavni, štedeći Vaše vreme i novac, a dajući najbolje rezultate.

Whirpool-ove proizvode možete naći u robnoj kući Tri "O" u Kragujevcu. Ova firma poseduje i online shop, tako da možete imati uvid u celokupnu ponudu i poručiti nešto od asortimana.

Pogledajte katalog sa cenama

Galerija

13591025240526_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar