Dizajneri

 • 03.04.2012

  Treće veče 31.Amstel Fashion Week

  Treće veče 31. Amstel Fashion Week-a, koji se održava pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, započelo je na neuobičajen način vrlo zanimljivom prezentacijom Make Up trendova koju je u saradnji sa Nedeljom Mode organizovao svetski poznati brend Loreal Paris. Dajući savete i praktične primere ulogu moderatatora imao je naš poznati make up umetnik Marko Nikolić.

 • 02.04.2012

  Belgrade Design District

  Belgrade Design District je jedinstveno mesto na mapi Beograda, to je modno-umetnički kvart u centru grada koji okuplja najbolje beogradske dizajnere, a nastao je po ugledu na slične distrikte svetskih metropola.

 • 02.04.2012

  Martini Vesto: Savremeni modele po pristupačnim cenama

  Na programu druge večeri 31.Amstel Fashion Weeka učestvovala je kuća mode Martini Vesto koja postoji više od 20 godina. Za izradu svojih modela koristi materijale uvežene iz Italije, gde se snabdevaju prestižni modni brendovi poput Lane Rossi, Ermeneglido Zegna, Tallia Di Delfino, Piacenza i Nervesa.

 • 02.04.2012

  Benetton: Jarke boje i printovi

  Modni brend „United Colors of Benetton“, predstaviće mušku, žensku i dečiju kolekciju za proleće-leto 2012. Ova kolekcija predstavlja  neodoljivo-nezaustavljivu eksplozija boja. Jarke boje i printovi, kao i legendarni potpis brenda su must have ove sezone.

 • 01.04.2012

  Textil na Amstel Fashion Week-u

  Textil predstavlja Nove dizajnere: Nataša Pejović, Danka Karović, Aleksandra Mitkovska

 • 01.04.2012

  Fashion&Friends na prvoj večeri Fashion Week-a

  Nova kolekcija brenda Miss Sixty za sezonu proleće-leto 2012. posvećena je dinamičnim damama koji žele da izraze svoju senzualnost u bilo koje doba dana.

  Novom kolekcijom za sezonu proleće/leto 2012, brend „Killah“ slavi svoj ironični duh, sa snažnijim i svežijim identitetom.

  Energy - globetroter, roker, dandy, sportista – muškarac za proleće/leto 2012.

 • 01.04.2012

  Sisley: Atmosfera sedamdesetih kroz modele pune boja

  Modni brend “SISLEY” predstavlja mušku i žensku kolekciju za proleće/leto 2012, koja odiše specifičnim stilom. Glavni začin je atmosfera sedamdesetih, koja se prepliće kroz modele pune boja.

 • 01.04.2012

  Počeo 31. Amstel Fashion Week

  Revijom Dragane Ognjenović u BelExpo centru u Beogradu, počela je 31.Beogradska nedelja mode pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda. Nakon toga su usledile revije brendova Miss Sixty, Killah, Energie i Sisley, a završna revija prve večeri Amstel Fashion Weeka bila je prezentacija mladih kreatora: Nataše Pejović iz Crne Gore, Aleksandre Mitkovske iz Makedonije i Danke Karović iz Srbije.

 • 15.03.2012

  Hera-Outfit kolekcija za nastupajuće prolećne dane

  I u ovoj kolekciji kao i u prethodnim je stavljen akcenat na kvalitetne materijale i kvalitetnu izradu. Ako dodamo još da je i kroj unikatan, ovo definitivno čini da Hera-Outfit odskoči u moru ponude koja se nudi na tržištu!

 • 13.03.2012

  Prolećni dani u plavim tonovima

  Dočekajmo spremne najnežnije sunčane dane u plavim nijansama. Da li će nam inspiracija biti vedro prolećno nebo, ili boja irisa, ili smela kombinacija sada aktuelnih boja: braon, plave i petrolej, same odlučite. Ne smemo da zaboravimo ni čipku!

 • 07.03.2012

  Zorana Stojanović: Unapređivanje estetskih vrednosti

  Zorana Stojanović je diplomirani kostimograf. Završila je Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Na 30-oj Beogradskoj nedelji mode (Belgrade Fashion Week) je predstavila svoju kolekciju "VAL".

 • 01.03.2012

  U susret proleću

  Pored prirodnih boja i prirodnih materijala, po neka kap kiše podsetiće nas samo da smo i mi deo prirode. Uživajmo u toplini nagoveštaja proleća. Na ovim modelima su naglašene nijanse od bež, preko oker do braon koje su sada jako aktuelne.