Benetton: Jarke boje i printovi

Benetton: Jarke boje i printovi

Modni brend „United Colors of Benetton“ je druge večeri Amstel Fashion Week-a predstavio mušku, žensku i dečiju kolekciju za proleće-leto 2012. Ova kolekcija predstavlja  neodoljivo-nezaustavljivu eksplozija boja. Jarke boje i printovi, kao i legendarni potpis brenda su must have ove sezone. Boje naglašavaju sve trendseterske elemente: geometrijske oblike, krojeve, dekoracije, tkanine, raspoloženja i ideje za dugo, toplo leto.
benetton
U Ženskoj kolekciji preovlađuju tufne, cvetni printovi, pruge i kocke. Mnoštvo uniformisanih, naređanih tufnica ili kaskade tufni, od malih do velikih, preklapajući se poput sapunskih mehurića. Cvetni print predstavljaju mali, romantični i svuda štampani cvetići, kao oaza mira u bašti. Mešavina cvetnih dezena daje neku svežinu malim košuljicama bez rukava ili mekim bluzama i dragoceni dodir haljinama. Ili, za nešto sasvim drugačije, tu su veliki cvetovi; ogromni, tonski odštampani cvetovi hibiskusa u proporcijama koje idu od haljine do duge suknje. Pruge su zastupljene u svim bojama, veličinama, pravcima: one se prepliću, nestaju, slede jednu drugu u slučajnom redosledu ili su savršeno poravnane.
benetton
Popularni, novi materijali ženske kolekcije su svila i čipka. Elegantno i šik za cigarette pantalone, mini suknje u obliku lale,košulje muškog kroja. Pravilo koje UCB sledi je nositi jedan svileni komad garderobe ukombinovan sa striktno mat tkaninom. Čipka je jednostavna, cool, skoro nevina. Više nego što predstavlja ukras, ona postaje izbor tkanine za ceo odevni komad. Očigledno je da čak i trikotaža, sa svojim otvorenim radom i jasnim efektima, pretenduje da bude od čipke. Sve nijanse plave boje su apsolutni hit ove sezone u Benetton-u. Muška kolekcija karakteriše muškarca koji je apsulutno casual i spreman za putovanje. Male safari jakne, kratke karirane jakne, kratki mantili su ono što nosi muškarac. Muška kolekcija je puna jarkih boja i pastelnih tonova. Letnja trikotaža i tanki džemperi su apslutni hit.

www.belgradefashionweek.com

Galerija

1333356614558_1.jpg
13333566322379_2.jpg
13333566589401_3.jpg
13333566754851_4.jpg
13333567072854_5.jpg
Tagovi:

Komentara (1)

  • 02.04.2012

    Ova devojčica je mnoooogo slatka

Dodaj komentar