Sisley: Atmosfera sedamdesetih kroz modele pune boja

Sisley: Atmosfera sedamdesetih kroz modele pune boja

Modni brend “SISLEY” predstavlja mušku i žensku kolekciju za proleće/leto 2012, koja odiše specifičnim stilom. Glavni začin je atmosfera sedamdesetih, koja se prepliće kroz modele pune boja.

Žensku kolekciju inspirišu tri tipa žene: prva je prava iconic woman, njena ključna osobina je elegancija sa funky-rock dušom. Mami je masculine look, ali poseduje dozu zavodljive ženstvenosti. Nosi belu, crnu i crvenu sa blagim dodirima različak plave i neutralih boja.
sisley
Drugi tip žene karakteriše ženstvenost. Ona se nalazi u delikatnom, prozračanom svetu punom pastelnih tonova. Preovlađuju prozračne, čiste haljine, pune romantičnih cvetnih dezena, kao i meki krojevi, suženi samo u struku. Treći tip žene oseća puls zemlje, mirise, raspoloženje i nosi boje u duhu zemlje, peska i neba, u pitanju je casual look, ali trend prate rastegljive pantalone, dugačke haljine i muslin suknje sa egzotičnim printom.

Mušku kolekciju inspirišu tri tipa muškarca. Prvi je muškarac koji je elegantan i formalan, klasičan i ultra ozbiljan, ali savremen. Materijali su sjajni i svileni, ali i mat i grubi, uvek prirodni.
sisley - amstel fashion week
Boje su asfalta i cementa sa par dodira pink i pastelno plave. Drugi tip muškarca je onaj čija je glavna osobina funkcionalnost, sa neospornim nagonom za dobar ukus. Prefinjeni materijali i printovi su zastupljeni. High-tech detalji su obavezni, kao i boje tamno plava, maslinasto zelena, plava i žuta. Treći tip Sisley muškarca za ovu sezonu je formalni buntovnik, predstavlja mešavinu pobune i strogostim kombinacija je casual tipa i sofisticirane osobe. Kožna jakna, izbleđeni džins i majice sa pop-art printovima su njegovi aduti.

www.belgradefashionweek.com

Galerija

13333143112897_1.jpg
13333143409427_2.jpg
13333143557226_3.jpg
13333143706478_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar