Šminka & Frizura

 • 15.12.2015

  Da li se spremate za novogodišnju noć?

  Ovaj tutorijal je nastao iznenada i neplanirano, kao što vidite, kosa u repu, klasična majica i ja koja sam rešila da napravim predlog šminke za novogodišnju noć.

 • 04.12.2015

  Frizerska edukacija "Zvonko-Senad"

  Mogli ste već na Facebook-u i YouTube-u da vidite tizer za nov projekat Frizerska edukacija "Zvonko-Senad". Mi smo bili znatiželjni da saznamo nešto više o tome!

 • 22.08.2015

  Kim Kardashian blue smokey eye

  Ideja za ovaj video je šminka Kim Kardashian.

 • 18.08.2015

  Max Factor Pan Stik

  Danas vam prenosim utiske o jednom proizvodu, koji je već par godina na našem tržištu. U pitanju je Max Faktor Pan Stik.

 • 29.04.2015

  Da li ste spremni da se odreknete 15cm kose?

  Ono što nam je jako bitno kada je izgled u pitanju je naša kosa. Pođite od sebe. Redovno odlazite kod frizera kako bi ona bila zdrava, lepa, pratila trendove,... Toliko truda i novca ulažete u nju i možda nikada ne biste pomislili da Vam neko tek tako odseče najmanje 15cm, ali kada pomislite, sa druge strane, da neko iz medicinskih razloga nema kosu i još da su u pitanju deca, verujem da bi svako od vas ko je u mogućnosti pristao na tako nešto!

 • 20.04.2015

  Vodootporni Pro Longwear puder

  Poslednji novitet u MAC-ovoj poznatoj liniji Pro Longwear pudera predstavlja postojanu vodootpornu formulu koja se može koristiti kao puder ili korektor, a na vašoj koži se zadržava do neverovatnih 16 sati.

 • 19.04.2015

  Bioten CC krema

  Malo je reći da sam veliki fan prirodne kozmetike. Uvek se trudim da nabavim proizvode sa što više zdravih prirodnih sastojaka, jer najviše prijaju mojoj koži i gotovo nikada ne izazovu negativne reakcije. Jedna od kozmetičkih kuća koja postoji kod nas i čiji je zaštitni znak upravo kozmetika inspirisana prirodom je Bioten. Probala sam dosta njihovih proizvoda i nijedan me nije izneverio. Uglavnom su to bili oni koji pripadaju preparativnom delu. Ali, danas vam pišem o jednom dekorativnom i u pitanju je Bioten CC cream.

 • 09.04.2015

  40% popusta na keratinski tretman za ispravljanje i oporavak kose

  Za sve one koji žele da urade keratinski tretman za ispravljanje i oporavak kose, Hair apartment Minjović je objavio akciju sa čak 40% popusta. Standardna cena je 8.000 RSD, 9.000 RSD i 10.000 RSD u zavisnosti od dužine Vaše kose, a trenutna cena je 5.900 RSD za sve dužine.

 • 05.04.2015

  Taksi koji morate zaustaviti!

  U narednom periodu beogradskim i novosadskim ulicama provozaće se jedan sasvim neobičan taksi koji će pripadnice nežnijeg pola prosto obožavati! Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota.

 • 22.02.2015

  Nova Bao Bao Wan kolekcija by MAC

  Poznata dizajnerka nakita, Bao Bao Wan, predstavlja kolekciju inspirisanu njenom ženstvenom, ali u isto vreme odvažnom estetikom. Lice je u centru pažnje, naglašeno metalik nijansama zlatne, kao i bogatim tonovima dragulja. U čast tradiciji koja stvara put za nove trendove, MAC i Bao Bao Wan čine da svako lice bude deo nečeg potpuno novog.

 • 15.02.2015

  Pravilno odrzavanje kozmetickih proizvoda

  Često sebi postavljamo pitanje zašto nam se koža upalila, zašto su bubuljice tu, a nisu bile, a verovatno nismo ni svesni da smo mi uzročnici toga. Najlakše je okriviti neki proizvod, i to je to. Ne kažem da možda tako nečeg nema, ali sam sigurna da većina negativnih reakcija nastaje zbog nepravilnog odnosenja prema kozmetici. Evo par saveta, koje sam pre nekog vremena čula od jednog profesionalnog šminkera, i za koje mogu reći da su ujedno i neka abeceda šminkanja.

 • 11.02.2015

  Keratinski tretman za oporavak i ispravljanje kose

  Šta je zapravo keratin? Keratin je osnovni protein kose koji je, u kombinaciji sa vlagom, odgovoran za jačinu, otpornost, elasticnost i pokretljivost kose. Hemijskim (farbanje, blajhanje, mini val, ...) i fizičkim (feniranje, peglanje, češljanje...) delovanjem na kosu dolazi do gubitka prirodnog keratina, stvaranje pukotina u dlaci, što kosi daje isušen, oštećen i izgled bez sjaja. Kosa gubi vitalnost i samim tim je podložna pucanju.