Maja Nikolić postala novo zaštitno lice Avon Anew linije

Maja Nikolić postala novo zaštitno lice Avon Anew linije

Često se kaže da žene koje su srećne i ispunjene na svim životnim planovima posebno blistaju i uvek izgledaju lepo i sveže. Kao kompanija koja ulaže u osnaživanje žena i svojim radom želi da doprinese tom dobrom osećaju, Avon duboko veruje u tačnost te izreke. Upravo zbog toga je za novo zaštitno lice Anew linije proizvoda odabrao šarmantnu i pozitivnu Maju Nikolić, koja je već 20 godina omiljeno TV lice, a na privatnom planu je ispunjena kao majka troje dece.

Od malena sam volela da listam brošure i naručujem Avon proizvode. Sve je bilo i ostalo šareno, nežno i ženstveno. Volim da sarađujem sa brendom u koji verujem i koji se uklapa uz moju ličnost. Mislim da smo odličan tandem i da nas očekuje lep period druženja i zajedničkih uspeha!“ -  izjavila je Maja Nikolić.

Maja ističe da je najbolji savet za mladoliki izgled uživanje u malim stvarima, radovanje svakom novom danu, vreme provedeno sa najbližima, sve ono što vas čini srećnim. Dodatnu podršku možete pronaći i u kvalitetnim Anew anti-aging proizvodima, koji će zahvaljući naprednim tehnologijama i luksuznim formulama istaći sjaj na vašem licu, održavajući ten glatkim i svežim. Novi Anew Youth Power Serum je za kratko vreme postao Majina mala tajna za lepotu, zahvaljujući tome što čini podmlađujući efekat krema za lice i do dva puta jačim.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar