Frizerska edukacija "Zvonko-Senad"

Frizerska edukacija

Mogli ste već na Facebook-u i YouTube-u da vidite tizer za nov projekat Frizerska edukacija "Zvonko-Senad". Mi smo bili znatiželjni da saznamo nešto više o tome!

U pitanju su celodnevni Look & Learn seminari koji nude gotova rešenja kako doći do najnovijih trendova iz šišanja-bojenja-stilizovanja kose. Tim čine profesionalni frizeri Zvonko Jovanović, Dolovac Senad i Kristina Ranić. Pitali smo ih da nam kažu nešto više o projektu.

12325034_10206985428329339_1370474237_n.jpg

Modni Vrisak: Kako ste došli na ideju da započnete ovakav projekat?
Zvonko&Senad: Kao grupa frizera koja svaki dan kreira u salonima i  redovno drži edukacije i predavanja o kosi i za kosu, primetili smo,  na teritoriji Srbije i Balkana, veliku prazninu u izvođenju svakodnevnih frizura i načinima kako doći do rezultata, to jest, izvesti ih u premijum izdanju koje mi predstavljamo.

Untitled-2.jpg

Modni Vrisak: Da li planirate grupne edukacije frizera kroz predavanja i praksu ili ćete sa svakim frizerom raditi odvojeno?
Zvonko&Senad: Sistem naših edukacija se bazira na "Look & Learn" jednodnevnim seminarima, gde će frizeri koji već imaju osnovnih iskustava dovesti svoje znanje na viši nivo, a pritom prihvatit neke nove načine i trikove da bi došli do vrhunskih  rezultata. Naš standard je da na predavanjima imamo grue od 5-10  frizera, da bi  se informacije kvalitetno prenele i svaki polaznik razumeo standarde koje prenosimo.

12319313_10206985429129359_52131097_n.jpg

Modni Vrisak: Da li ćete biti vezani za određeni grad kada je ovaj projekat u pitanju?
Zvonko&Senad: Naše prezentacije  se održavaju u Beogradu u salonskoj atmosferi, a naravno uz dogovor dolazimo i na bilo koju adresu u Srbiji i na Balkanu.

Modni Vrisak: Šta frizeri mogu dobiti kod vas što se razlikuje od onog što mogu dobiti na frizerskim akademija?
Zvonko&Senad: Primarni  sistem na  našim seminarima   jeste realan pristup i brza rešenja "Tips & Tricks" koja daju jasne, čiste i jednostavne načine da bi došli do rezultata.

Untitled-4.jpg

Modni Vrisak: Iza vas su godine iskustva, rada sa raznim proizvodima, posete sajmovima širom sveta.Na šta ćete stavljati fokus prilikom edukacija i da li će frizeri birati oblast koja ih zanima?
Zvonko&Senad: Glavni parametar naših edukacija biće usavršavanje kroz detalje i  različite načine za maximalan rezultat u svakoj frizerskoj disciplini. Nebitno da li je to color, cut ili styling.


Za vise informacija evo kontakta:
Facebook stranica Frizerska edukacija
+38163210774 - Zvonko Jovanovic
+381615666232 - Dolovac SenadFrizura: Kristina Ranić, Senad Dolovac, Zvonko Jovanović
Modeli: Jana Knežević, Milica Sojić
Šminka: Marija Radovanović
Fotografija: Marko Stamatović
Kamera: John Wolfrik
Montaža: Ivan Kostić
Garderoba: Šlic

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar