Max Factor Pan Stik

Danas vam prenosim utiske o jednom proizvodu, koji je već par godina na našem tržištu. U pitanju je Max Faktor Pan Stik.

Kao što i sam naziv kaže, proizvod dolazi u stiku, na čijem se kraju nalazi točkić pomoću kojega uvlačite i izvlačite proizvod. Iskreno kod mene taj točkić, često baguje i gotovo uvek prstima moram da ga vraćam. U pakovanju se nalazi 9 ml proizvoda i ako vam to možda deluje malo, verujte da nije, jer je ova stvarčica nepotrošiva. Moja nijansa nosiv naziv True Beige, ona je najsvetlija od svih, ali pored nje postoj još 8 nijansi.

max_factor_panstik_colours_1.png

Na pakovanju  je naznačeno da on treba da predstavlja podlogu, međutim sobzirom da je dosta gust, to je prosto nemoguće, jer je takav na licu dosta težak i izgleda neprirodno. Ali, isprobala sam jedan trik, za koji mislim da je odličan ukoliko želite da ga koristite kao podlogu, a ne kao korektor. Par kapi vaše omiljene baze za lice (ja koristim Aura Prime  Me),  i najbolje je da bude ona koja je na vodenoj bazi. Pored nje nanesete Pan Stik u par slojeva. Prstima ga što više zagrejte, kako bi se lakse sjedinio sa bazom. Na kraju dobijate strukturu koja je dosta laganija, koja neće biti teška na licu i izgledaće kao vaš svakodnevni puder.

11111111.jpg

Ova proizvod je odličan i kao korektor, prvenstveno jer potpuno  prekriva nesavršenosti, tamne krugove i podočnjake. Međutim, mana mu je što se dosta uvlači u sitne linije i naglašava ih. Dobar je i za konturisanje lica, i ukoliko imate tamniju i svetliju nijansu neće vam ništa drugo trebati. Ako ne koristite standardne baze za senku, ovaj proizvod vam može i za to poslužiti. Lako se blenda. Na koži traje nekih osam sati, što smatram da je i više nego dobro.

Cena Pan Stika je 770 dinara i možete ga naći u svim drogerijama i parfimerijama.

Pretty and stylish by Milena Ivić

Tagovi:

Komentara (1)

  • 13.07.2019

    pan stik je proizveden 1946 i na našem tržištu je preko 30 godina.Ja sada imam 50 a koristim ga od 18..

Dodaj komentar