Blog o šminkanju i još po nečemu - Beauty Bang Theory

Blog o šminkanju i još po nečemu - Beauty Bang Theory

Dve drugarice, koje su zaljubljene u šminku, nedavno su pokrenule blog pod nazivom Beauty Bang Theory. Mi smo ih pratili i jako su nam se svidele teme i način na koji pišu. Malo smo proćaskali sa njima o blogu, njihovom stavu kada je šminkanje u pitanju, pitali ih za neke savete...

Modni Vrisak: Ko stoji iza bloga Beauty Bang Theory?
Dve drugarice, Sofija i Milica, koje su nedavno ušle u drugu deceniju druženja i pričanja o kozmetici.

Modni Vrisak: Zašto baš šminka kao tema?
Sofija je zaljubljena u šminku, ali ne zna da se šminka, a Milica je profesionalac kada su šminka i manikir u pitanju. Zajedno smo dream team :). Blog je samo pisani oblik naših svakodnevnih razgovora koji traju već godinama.

Modni Vrisak: Blogeri su u Srbiji sve uticajniji. Koja je vaša misija?
Beauty Bang Theory blog pre svega je pokrenut iz naše želje da imamo svoj “online kutak” gde možemo da pišemo o proizvodima i događajima koji nas interesuju i raduju. Uživamo u kupovini i isprobavanju nove šminke i kozmetike. Blog je idealno mesto da čitaoce upoznamo sa našim utiscima o njima, kao i o novitetima, kako na našem tako i na stranom tržištu. Raznovrsnim sadržajem na blogu zainteresovale smo veliki broj devojaka i drago nam je da smo nekima od njih uspele da pomognemo oko izbora pri kupovini kozmetike i šminke. Čini se da su u Srbiji kompanije konačno počele da obraćaju pažnju na domaću “blogoscenu” što je dodatni podsticaj svakoj od nas da blogovanje shvati mnogo ozbiljnije.

beauty bang theory

Modni Vrisak: Šta je sve potrebno po vama da jedna devojka od šminke ima u svom neseseru?
To svakako zavisi od toga kakav izgled želite da postignete šminkom, ali ono što je najosnovnije jesu puder, korektor, maskara, karmin ili sjaj za usne i neka paleta za konturisanje, za večernje izlaske. Milica bi tu još dodala olovku za obrve, Sofija ajlajner, pa ko šta više voli :)

Modni Vrisak: Kada je šminka u pitanju, šta je NE NIKAKO?
Preterivanje u svakom pogledu. Prenaglašene obrve, precrtane usne, prejake konture. I puder nekoliko nijansi tamniji od kože. To je baš ne, nikako!

Modni Vrisak: Uspavale ste se i morate na brzaka da izađete iz kuće i pri tom dobro da izgledate. Da li imate savet kako u par minuta da se našminkate?
Ako nemate vremena za celo lice, “budni” izgled lica najlakše ćete postići korektorom ispod očiju, koji će pokriti tamne ili naduvene podočnjake, maskarom, koja će “otvoriti” umorne oči i nekim neutralnim karminom, ili sjajem za usne, koji će vam dati dodatnu svežinu. Izbegavajte tamne i mat nijanse na usnama rano ujutru.

Beauty Bang Theory

Facebook BBT

Instagram BBT

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar