Soundbox

 • 08.09.2014

  Karte u prodaji za Van Gogh u Nišu

  U okviru aktuelne turneje „Licem u lice“ na kojoj grupa VAN GOGH promoviše svoj novi album „Neumeren u svemu“, publiku u Nišu očekuju dva koncerta sa dve različite set liste u jedinstvenom ambijentu dvorišta Univerziteta (Banovina, u Nišu), koji će biti održani u petak i subotu – 26. i 27.septembar, sa početkom u 21h!

 • 30.08.2014

  Veliko interesovanje za Dr. Albana

  Zbog veoma velikog interesovanja za nastup poznatog švedskog muzičara na beogradskom splavu Freestyler, već do sada je rezervisano više od 80% kapaciteta ovog popularnog kluba na vodi.

 • 29.08.2014

  Provetravanje

  Koncertna akcija Provetravanje, koja će se održati 6. septembra u na Niškoj tvrđavi, će okupiti neke od naših najpoznatijih  bendova: Plejboj, Darkwood dub, Obojeni Program i Kanda kodža i Nebojša.

 • 20.08.2014

  Detroit Swindle 11. oktobra dolazi na prvi Lovefest Energy

  Samo deset dana posle završetka do sada najuspešnijeg i najvećeg Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, najavljen je novi muzičko-scenski spektakl koji će energiju festivala ljubavi i svake od muzičkih bina preneti i u Beograd.

 • 18.08.2014

  Nišville - jedan od najboljih srpskih brendova

  O Nišvilu sam čula, pre nego što sam ga prvi put  ove godine i posetila, da je najposećeniji jazz festival jugositočne Evrope. Pitala sam se zašto je tako i kako nosi tako laskavu titulu? Sada kada sam sumirala utiske jasno i glasno mogu reći da mu je sa pravom dodeljen taj epitet.

 • 08.08.2014

  Nišville Jazz Festival od 14. do 17. avgusta

  Internacionalni Nišville džez festival, najposećeniji džez festival jugoistočne Evrope, održaće se ove godine od 14. do 17 avgusta na niškoj Tvrđavi.

 • 07.08.2014

  Eric Prydz otkazao evropsku turneju iz zdravstvenih razloga

  Zbog zdravstvenih problema koje ima, jedna od najvećih zvezda svetske progressive house scene Eric Prydz, otkazao je svoju turneju u više evropskih zemalja među kojima je i Srbija.

 • 05.08.2014

  Neverovatan lineup na Lovefest-u

  Heineken Lovefet koji se će se održati ove godine od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji okupiće veliki broj kvalitetnih i poznatih izvođača. Osim neverovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

 • 28.07.2014

  Video poruka grupe Let 3 fanovima Heineken Lovefesta

  Članovi hrvatske rok grupe Let 3 odlučili su da obraduju fanove Heineken Lovefesta i na njima svojstven način video porukom pozdrave sve posetioce najvećeg festivala ljubavi u zemlji pre njegovog početka. Inače, kontroverzni riječki rokeri će na festivalu u Vrnjačkoj Banji nastupiti 9. avgusta na Bushmills Live Stage-u.

 • 23.07.2014

  Il Divo i Lea Salonga dolaze u Beograd

  Poznati kvartet IL DIVO nedavno je uspešno završio prvi deo svoje svetske turneje pod nazivom “A Musical Affair” na kojoj promovišu novi album prepun pesama iz mjuzikala. 5. septembra započinju drugi deo evropske turneje u okviru koje će, 24.09. nastupiti i u Kombank Areni.  Ovi momci su već dva puta osvajali srca brojnih obožavateljki u Srbiji, a sada će obradovati muški deo publike ali i najmlađe, jer kao specijalnu gošću na koncert u Beogradu, dovode pevačicu Leu Salongu, zvezdu brodvejske scena i glas Diznijevih princeza.

 • 22.07.2014

  Dr. Alban dolazi u Beograd

  Muzička senzacija devedesetih, Dr. Alban dolazi u Beograd kao uvrtira muzičkog spektakla Best of 90’s!

 • 18.07.2014

  Guano Apes oduševili publiku na Jelen Demofestu

  Prvo veče dugo očekivanog muzičkog praznika, sedmog banjalučkog Jelen Demofesta, donijelo je među zidine tvrđave Kastel u četvrtak naveče rok spektal kakav Banjaluka odavno nije čula i vidjela. Vrhunac večeri svakako su bili nastup pank rokera Hladno pivo, te zvijezda večeri Guano Apes, a tvrđava pored Vrbasa je doslovno bila neprohodno zbog hiljada posjetilaca, koji su ispunili svaki pedalj prostora.