Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović

Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović

Danas modno štivo, menjamo književnim, za promenu. Brzo ćemo se vratiti na već, dobro, staro, poznato (trendovsko), obećavam!
Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović!

Rođena u Beogradu, gde je i diplomirala na Pravnom fakultetu, a mladalačke dane provela baveći se muzikom i manekenstvom, putujući svetom za ostvarenjem svojih profesionalnih želja i snova. Najviše od svega tragala je za Ljubavlju i samom sobom.

Njen prvi roman "Lemurova ljubav" postiže neverovatan uspeh i postaje kultna knjiga ljubavi na području Srbije, kasnije i šire. Roman o kojem se priča, prepričava po kafićima, poklanja za rođendane i ne pita za godine. Uvek se ženama omakne ono slatko i veliko "Ohhhh" kada je lemur u pitanju, što potvrđuje njegovo četvrto izdanje.
Ivana Kuzmanovic
Izlaskom drugog romana "Manje od tri" nastavlja svoje ljubavno traganje. Očarava sve generacije čitalaca oba pola. "Ozbiljan ljubavni roman koji vraća veru u ljubav i poziva nas da učestvujemo u kreiranju lepše stvarnosti...",  Cosmopolitan.

Izdavačka kuća Laguna, objavila je "Amor portenjo", novi književni hit Ivane Kuzmanović, koji postaje takođe bestseler za kratko vreme. Roman sa emotivnim lavirintom, naporima, kušanjem straha, krivice, griže savesti, besa, patnje, nemoći. U pokušaju da poništimo suprotnosti u nama, poništimo istinu o sebi. To bolno saznanje, kao svakodnevno iskušenje, nosi svaki od likova ovog romana.

Njeno novo književno ostvarenje, studija ljubavi "Od kada sam se zavolela - VOLIM", polazi od dirljivih ličnih iskustava, emocionalnih padova i naizgled bezizlaznih situacija, kroz ukrštanje tri aspekta: iskustvenog, duhovnog i psihoterapijskog. Uliva nadu u postojanje rešenja i daje nove modele ponašanja. "To je ona Ljubav kojoj težimo i za koju znamo da mora postojati iako, ponekad, izgleda nestvarna i nedostižna. Ona Ljubav koja je izvor spokoja, radosti, sreće, harmonije i kreacije. Ona koja svemu daje smisao i koja večno traje."

Knjiga koju bi trebalo imati u ličnoj biblioteci, uvek joj se vraćati i pronalaziti nova rešenja i onda kada mislimo da ih nema, i kad nastupi obeshrabrenje.
Ivana Kuzmanovic
Osnivač je Susreta pomerisrca ( http://www.pomerisrca.rs/), razgovori o ljubavi, i radionica pod nazivom "Ljubav, život, radost", retki majstor i savetnik za lični razvoj Love (Life) Coach. I zajedno sa svima onima koji hodaju Stazom srca, nastavlja svoju potragu za sobom i Ljubavlju! Trenutno piše svoj novi, peti roman i raduje se Laguninoj nagradi za najčitaniji i najprodavaniji roman domaćeg autora, "Od kada sam se zavolela VOLIM" u periodu između dva sajma 2010-2011.

Uživajte čitajući njene dirljive i tople knjige i ovog novog proleća, pronađite pre svega sebe, slušajte svoje pomere srca, radujte se iskrenoj, velikoj i istinskoj Ljubavi!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar