Izgledajte kao top model!

U duhu dana žena Elite Model Look eksperti, damama će deliti savete za negu lepote, a topmodeli Simona Andrejić i Antonina Petković, pravo sa svetskih modnih pista, stižu u Kragujevac Plazu da prenesu svoje utiske.

Drage devojke, veliki Dahlia Elite Model Look kasting održaće se 09.03.2013. u 16h u Kragujevac Plazi! Ovom prilikom u duhu dana žena, Elitovi beauty eksperti deliće savete za negu lepote kako devojčicama koje dođu na kasting, tako i njihovim mamama. Na Dahlia i Jana štandovima moći ćete da saznate sve o nezi lica, tela i kose, kao i koliki je značaj vode za zdrav i negovan izgled. Takođe, oficijalna šminkerka Elite Model Look projekta, Olja Beočanin, pokazaće neke od make up trikova!

Izabrane devojke, koje imaju potencijal za bavljenje poslom modela, učestvovaće na modnoj reviji, koja će biti organizovana u 19h! Models Inc. – Elite Model Look topmodel Simona Andrejić i zvezda nedelja mode Njujorka, Milana i Pariza Antonina Petković, na licu mesta će pomoći devojkama da se pripreme za reviju, uz savete i podršku, ali će i kao članovi žirija pomoći timu Models Inc. – Elite Model Look agencije da odaberu devojke koje će ući u trku za Dahlia Elite Model Look lice za 2013. godinu.

Devojke od 14 do 22 godine, visine od 170 do 182cm, prijavite se! Budite i Vi deo svetskog modelinga i krenite stopama supermodela uz podršku agencije Models Inc. – Elite Model Look, koju predvode top modeli Danijela Dimitrovska Amidžić, Marija Vujović Vukčević, kao i jedan od najboljih agenata na ovim prostorima Mirjana Udovičić.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar