Antonina Petković na pariskoj nedelji mode

Antonina Petković na pariskoj nedelji mode

Tradicionalno, u okviru prvog dana pariske nedelje mode, održana je revija donjeg rublja Etam, na kojoj je pored supermodela Izabeli Fontane, veliku pažnju privukla Antonina Petković, model agencije Models Inc. – Elite Model Look.  Antonina je uz brojne supermodele, kao jedna od najvećih nada svetke modne scene, izabrana da radi reviju, koju zbog  atraktivnosti, mnogi nazivaju evropskim Victoria’s Secret-om.  Ovaj spektakularni  događaj, svojim glasovima i atraktivnim nastupima uveličale su svetske zvezde Lily Alen, Rita Ora, M.I.A. i Lykke Li!!!

Prelepa čačanka je na tek završenim nedeljama mode u Njujorku i Milanu potpuno oduševila svetske dizajnere i ponela modele Viktorije Bekam, Vivijan Tam, Vivijan Vestvud, St. John, Max Mara, Antonio Marras…

O svom poslednjem uspehu kaže:
“Nisam mogla da verujem kada mi je buker javio da sam potvrđna za Etam reviju, jer je to spektakularan šou, koji prenose svi najuticajniji mediji i rade je supermodeli. Inače obožavam muziku Lily Alen i uživala sam radeći reviju!”

Nakon nedelje mode u Parizu, Antonina se vraća u Srbiju kako bi 09.marta prisustvovala velikom Dahlia Elite Model Look kastingu u Kragujevac Plazi, koji počinje u 16h i kao član žirija, svojim savetima pomogla svim devojčicama koje žele da krenu njenim stopama!

www.modelsinc.rs

Galerija

1362251641487_isabeli-fontana.jpg
13622516768397_2.jpg
13622517320653_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar