Broj članaka u arhivi za Oktobar 2014: 5

Wedding fashion

 • 27.10.2014

  Venčanja: Maja i Vladimir

  Predstavljamo vam venčanje Maje i Vladimira, koje je svojim foto aparatom zabeležio talentovani Koki Jovanović.

 • 20.10.2014

  Kako izabrati bend za svadbe?

  Mladenci su svakako ono što oduzima najviše pažnje gostima. Kada izuzmemo njih i njihov stajling, njihovo sečenje torte i bacanje bidermajera, na svakom svadbenom slavlju atmosferu stvara bend za svadbe. Važno je da muzičari znaju pesme koje gosti žele da poruče, jer od toga zavisi dobar provod. Bend za svadbe mora da bude opremljen znanjima o mnogim muzičkim žanrovima i pesmama i to je jedan od ključnih kriterijuma kojima treba da se vodite kada birate bend za svadbe.

 • 04.10.2014

  Venčanja: Jelena i Ivan

  Haljina koja je u službi venčanice, haljina od koje se očekuje da ispuni očekivanja, ne samo mlade, već i okoline - haljina koja znači posebnu pažnju i uspomenu. Ovakve haljine su odgovornost.

  Jelena je osoba koja nije imala mnogo pitanja, velike zahteve... želela je jednostavnost, svedenost, ali kroz filter posebnosti. Mislila sam da neću uspeti da odgovorim na zadatak, jer je moj lični dizajn redovno kroz prizmu komplikovanog i trodimenzionalnog kroja.

 • 02.10.2014

  Venčanja: Sanja i Živko

  Venčanje Sanje i Živka vam predstavljamo kroz kratku video priču koju je svojom kamerom zabeležio Srećko Divić.

 • 02.10.2014

  Ulaznica za brak je ljubav

  Ulaznica za brak je ljubav, sve drugo su falsifikati. Svaku pravu svadbu čine zaljubljeni, kumovi, prijatelji, statisti i dobar scenarijo, zna se. Moderne svadbe pak, odlikuju lepe shabby shic fotografije, cipkana bela haljina, burme od belog zlata, bidermajer.