Broj članaka u arhivi za Januar 2015: 4

Šminka & Frizura

 • 25.01.2015

  Glam Makeup Tutorijal

  Evo novog makeup tutorijala na temu Glam.

 • 21.01.2015

  Načini kojima možemo obnoviti oštećenu kosu

  Kosa je nešto što svaku ženu čini lepšom, i bez obzira na sve ostalo što se posebno ističe. Ukoliko kosi posvećujemo malo vremena, a kozmetici i ostalim stvarima više, sveukupan izgled i neće biti baš najbolji. Za stanje svoje kose snosimo odgovornost i same se nosimo sa krivicom kada ona postane oštećena, suva i proređena. Verujem da svaka od nas ima na umu negativne posledice svega onoga što nanese na kosu.

 • 16.01.2015

  Trendovi u šminkanju za 2015.

  U svetu, a sada već i kod nas je IN koristiti nove tehnike šminkanja – olovka i akvarel, koje su plasirali ruski šminkeri. Ove tehnike su pre svega vezane za šminkanje očiju. Olovkom i akvarelom se pojačava intenzitet senki, više nego bazom za senke.

  Ono što je zaživelo u 2014. godini, a nadam se da neće biti i u 2015. je preterano iscrtavanje obrva, preterivanje u podebljavanju i u boji kojom se iscrtavaju. Jako ružno izgleda kada nisu usklađene ni sa oblikom lica, ni sa nijansom prirodne boje kose.

 • 15.01.2015

  Šišanje svećom - Velaterapia

  Velaterapia je tretman koji Vam pomaže da Vaša kosa opet zasija, lakše se rasčešljava, da se rešite  ispucale (procvetale) kose po celoj dužini, da bude mnogo mekša, lakša za održavanje i nesmetano raste.