Šišanje svećom - Velaterapia

Šišanje svećom - Velaterapia

Velaterapia je tretman koji Vam pomaže da Vaša kosa opet zasija, lakše se rasčešljava, da se rešite  ispucale (procvetale) kose po celoj dužini, da bude mnogo mekša, lakša za održavanje i nesmetano raste. Svi koji su imali problem da im kosa raste do jedne dužine, a zatim su zbog rascvetalih vrhova morali da se šišaju i nikad ne dostignu željenu dužinu, posle tretmana Velaterapia, neće više imati taj problem.
velaterapia.jpg
Velaterapia je kod nas mnogo poznatija kao šišanje svećom iz razloga što se u procesu Velaterapie oštećena kosa odstranjuje plamenom sveće, a zatim se podvrgne specijalnom tretmanu zavisno od tipa kose.

Kosa i vatra??? Zvuči možda čudno, ali istinito i više nego da pomaže. I mi kao frizeri sugerišemo našim klijentima da obrate pažnju jer prekomerna toplota presa, fenova i sličnih aparata može da ošteti kosu, ali zaista sa ovim tretmanom možete biti bez brige. Toplota plamena neće oštetiti vašu kosu, zapečatiće vaše krajeve i tako ćete staviti tačku na duže vreme što se tiče procvetale kose. Tretman se ponavlja 2 puta godišnje.
sisanje svecom.jpg
Velaterapia je već duže vreme bila tajna lepe kose mnogih poznatih ličnosti, a sada je napokon dostupna svima. Neke od poznatih ličnosti koje neguju svoju kosu ovim tremanom su: Adriana Lima, Barbara Fialho, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana i mnogi drugi.

GDE MOŽETE DA URADITE ŠIŠANJE SVEĆOM?
Profesinalni frizeri i sitilisti Senad  Dolovac i Kristina Ranić u svom hair studiu nude ovu uslugu. Prepustite svoju kosu profesionalcima!

Za više informacija kontaktirajte ih preko Facebook stranice Kiki Hair Style ili telefonom +381 64 141 469 4.

hqdefault.jpg

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar