Broj članaka u arhivi za Mart 2016: 4

Dizajneri

 • 30.03.2016

  Tea Zubović predstavlja kolekciju na predstojećoj sarajevskoj nedelji mode

  Popularni bosansko hercegovački brend ART BY TEA sa konceptom koji se zasniva na kombinovanju slikarstva i modnog dizajna u kreiranju i izradi luksuznih, unikatnih, rukom oslikanih odjevnih predmeta i modnih dodataka, predstaviće novu kolekciju 2016 "Inspired by Klimt" na predstojećem najvećem modnom događaju u BiH i regiji - 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.

 • 29.03.2016

  Nova tehnologija u novoj kolekciji Hugo Boss

  U novoj kolekciji Hugo Boss za pproleće 2016. se primenjuju nove tehnologije - lasersko sečenje primenjeno na klasičnom vuneneom flanelu, daju odevnom predmetu koji je izradjen od ovog materijala jedan ultramoderan izgled iako se radi, u osnovi, o jednom klasičnom modelu.

 • 11.03.2016

  Senzualna FKA Twigs zvezda Calvin Klein kampanje

  Nakon nedavnog predstavljanja crno belog muzičkog videa za pesmu „Good to Love“, ekscentrična britanska umetnica FKA Twigs se vratila sa još jednim produženim video spotom. Novi video za nežnu baladu „Good to Love“ je ovog puta nastao kao rezultat saradnje sa Clavin Klein brendom, čije je FKA Twigs zaštitno lice.

 • 07.03.2016

  Kaput koji govori o Danu žena više nego bilo koji tekst!

  Do sada smo se uoči bitnih datuma, kada svi dragim osobama nešto poklanjaju, trudili da objavljujemo tekstove vezano za predloge šta da kupite, po kojim cenama, šta je in, a šta out. Ovog 8.marta preskačemo tradiciju! U fokus stavljamo jedan zeleni kaput dizajnerke Nevene Kragić, koji o ženi ima mnogo mnogo više da ispriča!